Ojoj

Känner mig oj så spittrad just nu. Har verkligen ingen koll alls. Bollar med ett flertal idéer om massa olika saker. Problemet är att jag vill göra allt. Och kommer säkerligen göra det men jag vet inte vart jag ska börja. För jag vill göra allt på en gång samtidigt som jag inte alls vill det utan bara backa tillbaka tiden en aning.

Ja snurrigt värre. Har åtminstone bestämt mig  för att komma över en del grejer och lämna en del bakom mig nu. För jag inser att det inte fungerar i längden. Jag vet inte hur det kommer att gå dock. Känns som att hamnar jag i gamla situationer kommer det vara så lätt att bara falla tillbaka i gamla vanor.

Det är jobbigt och det gör ont.
Men livet gör ont ibland.
Suck it up och gå vidare.

En aning kryptiskt jag vet. Vet inte hur jag ska formulera det på annat vis, som den talföra och otroligt öppna människa jag är.


Imorron ska det åtminstone bankas kastruller! Var och bankade på mitzar idag och ja !!! Slog äntligen ihop med en som slog tillbaka ! Sedan att han var kille och slog förbannat hårt är en annan femma.... Är rätt skakis i armarna fortfarande


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0