ojoj...

Vilken helg....
Hade avslutningsfest på barskolan i fredags och det var riktigt skoj. Ganska bra med folk, lika mycket drinkblandande som diskning och ja, massa tjöt. Hängde på Paulina och hennes kompisar ut sedan efter ett stopp på donken.

Blev ett besök på Berså och sedan drog vi till någons lägenhet i Örgryte där vi drack tequila och hade djupa samtal. Hade tänkt ta 6-tåget hem men det blev inte av så runt 9 lämnade vi lägenheten för färd in mot stan och monsterfrukost med vatten, jucie och kaffe (inget hjälpte). Fortfarande snurrig av tequilan och sömnbrist slappade vi en stund på trädäcken utanför stationen innan vi lyckades komma på 12 tåget.

Hel-lyckad kväll och var hemma ett par timmar innan det var dags att åka på kalas. En kvarts halvsovande på soffan och en kalldusch så ansåg jag mig anständig nog att åka. Stupade i säng runt 23  och då hade jag kämpat halva kvällen för att hålla mig vaken.

Blev sminkad av Sanna förut (knallröda läppar och orange ögonskugga :O) och pizza med Sara förut. Tänker kika på Psycho nu och sedan sova förmodligen.

Men allt som allt, rolig helg men är lite smått schleten efter mina dryga 40 vakna timmar på fredag/lördag. Nu är det läge att börja peppa för praktiken.I wear this crown of thorns
upon my liars chair:
full of broken thoughts,
I cannot repair


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0