Take off

Jo så atteh, om jag inte hinner imorgon - http://jolar.blogg.se

Vet inte hur mycket jag kommer skriva, blir nog mest något för att visa mamma att jag fortfarande lever, men ska försöka få upp något iaf.

Nu borde jag verkligen börja packa, men befinner mig fortfarande i matkoma sedan min och Saras pizzadate på Gallis. Så för tillfället är soffan och tvn mina prio efter denna ytterst köriga dag. Flängt på jobbet, flängt till Borås och brandutbildning på Grand, flängt hem osv osv. Tycker mig ha förtjänat att slöa mig i soffan istället för att packa. Har ju ändå tid imorgon (låtsas vi).


Så. Återkommer väl när jag har kommit hem.

Ledsen tjej

Vill inte vara med mer...

Jag vill vara sådär glad, sprallig och knäpp som jag kan vara.

Men nu va. Ingen vidare glad eller sprallig alls... Mest himla ledsen tjej.

Vet att det till viss del beror på att jag inte kan sova, vilket beror på en himla massa ångest just nu. Har tryckt ner självförtroendet i stövlarna igen. Herre mig je.. Vart tog det vägen? Och kaxigheten? Sedan är det massa gammal skit återigen (vilket skulle kunna höra ihop med det obefintliga självförtroendet)

Men börjar bli dags att packa plankan, byta om och dra iväg och repa. (Hur det nu ska gå med värkande tumme)
Ska slänga över mina gamla däck i Niklas bil också så att han fixar dem åt mig tills lördag. (Wie!)

Apropå lördag så är jag väldigt kluven över hur jag ska göra med Sonic. Borde inte festa just nu känner jag, dessutom vet jag ingen som är särskilt pepp på att haka. Men så vill jag ju se dem....

-

Åter tillbaka i verkligheten efter norrland..

15 april närmar sig med stormsteg, så frågan är nu: Vad i helvete ska jag göra med mitt liv ?!

Närmast blir det några dagar med jobb, lite planerande och sedan pyser jag iväg igen ett tag. Börjar undra vad sjutton jag har gett mig in på egentligen... Jag vet inte ett smack om Europa eller hur det fungerar att resa där.

Men men, den som lever får se

RSS 2.0