Long time no seen

Men nu är jag åter tillbaka. Thailand var najs. Väldigt najs till och med.

Planen var från början att jag skulle åkt till Växjö med en gång med det gick icke. Sedan hade jag tänkt åkt ner dit i torsdags men eftersom jag inte såg vägen när jag körde så gav jag upp. Istället beslutade jag mig för att stå till Sannas förfogande i helgen.

Gårdagen blev ju inte som planerad utan slutade med att jag sov klockan tio. Idag däremot tänkte vi göra en ny satsning och ta igen förlorad tid eftersom vi insåg att vi inte festat ihop på ja.. Hela detta året nästan. (Vilket låter otroligt dramatiskt.)

Alltså. Förfesten blir väl jag och hon på valfritt ställe. Sedan drar vi antagligen till Tånga (som planen är nu) men ja. Med gamla facit i hand innebär denna kvällen att precis vad som helst kan hända. Även om vi har planer så är det oj så lätt att ändra. Så vi kan i princip börja varsom helst och sedan hamna var som helst.

På tisdag vankas det käk och bowling med Annis och co och på onsdag är planen att åka ner till Växjö igen. Ska försöka titta på lägenheten jag fått som förslag på måndag eller tisdag.

Får försöka sova någon gång under dagen också annars blir det sänggång klockan 22 ikväll med. Gillar inte att min dyngsrytm brutalt har dragits tillbaka en del. Klarvaken halv 6 en lördag morgon är inte så rockigt.

Wiie !

Bokade resa utomlands nu ikväll. För avresa på måndag. Var beredd på en sista minuten men detta var nog i tuffaste laget.

I vilket fall bär det av till Thailand och jag hoppas på att vi åker över till Malaysia därifrån eftersom jag vill se något nytt. Blir bara borta två veckor denna gången så vi får väl se hur mycket runt-resande det blir, vill i vilket fall inte vara kvar i Phuket som vi kommer landa i. Bangkok vore rätt skoj att se också men som sagt. Två veckor.

Fick panik förut när jag kom på att passet måste vara giltigt i minst 6 månader efter inresa för att komma in landet. Jag visste att det gick ut nu i år men inte när. (Bra att komma på när man redan bokat och allt sånt) Eftersom jag är i Fölene hade jag heller inte passet här, så att jag kunde kolla, utan jag sprang upp och kollade på Sebastians. Hans gick ut i september och eftersom jag tog mitt lite senare än honom så har jag mitt på det torra. Fan vad najs det kändes!

Det kommer bli några hektiska dagar nu: Åker till Växjö och packar på söndag, sedan blir det tidigt morgontåg därifrån till Göteborg på måndag morgon och därifrån bär det av.

Ni kan ju hålla lite koll på http://jolar.blogg.se ifall jag får för mig att slänga upp något där.


    


What have I become, my sweetest friend?
Everyone i know, goes away in the end,
And you could have it all: my empire of dirt


Yeah you bleed just to know you're alive

Åhå. Jag vill att det ska vara helg nu så jag vet allt jag vill veta denna veckan !

Har haft en kalashelg!

Lördagen var verkligen top 3 av alla fester. Precis min stil ! Började här hemma, åkte till Markus, Pontus och Jessica. Sedan skulle jag, Pontus och Markus ta "fördrink" inne i stan(som vi redan hade hunnit med ett par) innan vi påbörjade får kulturrunda. Antingen var ställena dryga, så vi gick just när vi satt oss, eller så var det hög åldersgräns eller stängt. Avverkade en hel del där, men till slut hamnade vi där vi var sist på kvällen. Efter det så kikade vi på någon form av konstutställning - segt och alltså promenerade vi vidare till Palladium där det var jazzkonsert. Pontus gick och inhandlade vin åt oss så där satt vi och var kultiverade =D Jag tröttnade på det ganska snabbt så jag gick till donken och köpte hamburgare till mig och Pontus. (Ett par minuspoäng där kanske.)
Sedan gick vi till Pauze, mötte upp med Jessica igen och sedan när vi skulle gå, ringde Markus och sa att han väntade på oss och jag fick sätta ganska bra fart. Najs allt som allt med najs folk. Jag gillar't och jesus vad jag kommer sakna allt när jag inte är kvar här.


Men som jag konstaterade med Malin förut idag när vi var på Millas och fikade: Jag lär komma ner och hälsa på en del för i Hja händer ju inte överdrivet mycket, dessutom, måste jag ju ha någon som är på samma nivå som mig att diskutera med =D Hittade en Lit-skiva när Malin drog med mig in på Skivan och Boken. Ytterligare en sak att sakna: Närheten till stan med h&m, skivaffärerna och något att göra.

Mhm... Planerna framskrider också. Om en vecka kanske jag är på väg bort. Meddelade mamma förut så jag törs skriva det nu. Tror inte jag kan förvåna så mycket mer längre.


RSS 2.0