It's up to me, to start to breath

På lite bättre humör idag efter att ha varit o skaffat mig ny träningsvärk och misshandlat ett par mitzar.

Ligger och väntar på att Grey's Anatomy ska börja. Är idag ytterst duktig. Folk ska ut och festa men icke jag. Borde väl kanske erkänna att jag var ytterst nära att hänga på förut men så fick jag syn på vädret utomhus. Regn och blåst. Blev med en gång väldigt opepp.

Har bestämt mig för fredag. Då kan jag vara hur seg jag vill på lördag och behöver inte masa mig upp vid åtta för att gå till skolan.

Funderar på att ta mig till elgiganten och skaffa mig en micro på fredag, när vi ändå är lediga. Och en dammsugare kanske....

Igår var vi några ur klassen som var på, ja föreställning är väl bästa ordet. Det var det sjukaste jag har sett. Höll på att börja skratta o så många gånger. För att inte tala om gångerna jag höll på att somna. Är helt mållös fortfarande. All form av tänkbart och otänkbart oljud. För att nämna något, kontraabasflöjt. Anledningen till att vi valde denna var för att en tjej som dansar skulle vara med men guess what. Hon var sist. Så vi pinade oss igenom 3 timmar av det där och hon som dansade var ändå helt okej. Förstår inte hur man kan böja kroppen så där....

Men som sagt. Det var hemskt. Naglar mot svartatavlan hemskt. (Förmodligen låter det bättre än mycket av det igår) Det tog aldrig slut heller!!!

Men nu behöver jag bara göra någon form av recension på det så har jag mitt på det torra när det gäller en av våra uppgifter.

Får se om det blir nåt kul imorgon. Kanske kanske något skoj på G.

Maybe I'm just as bad as this has made me feel

Har inte varit så här låg, trött och på allmänt dåligt humör på länge nu. Mesta dels på grund av lördagen skulle jag tro även om mycket av det som kröp fram då bara har väntat på kräla fram och visa sin äckliga nuna.

Men mest av allt är jag sjukt jävla förvirrad. Över alla, allt och inget.



Valfri låt - The Used, Hinder och Union Square.

You gotta laugh when you're the joke

Tror jag föredrar att vakna halvfull. Hellre det än att vakna och bara var allmänt låg hela dagen.
Å andra sidan var det bara spela som var kul igår. Resten av tiden vandrade jag runt och undrade vart jag skulle göra av mig själv. Var lite låg redan då så....

Funderar ialla fall på att göra äppelkaka nu. Det är ett måste i september och nu är snart september slut utan att jag gjort en enda. Sedan bär det av hemåt och filmkväll hos Malin förmodligen.



Everybody gets high
Everybody gets low
Everybody gets bruised
Everybody gets sold
Everybody gets dark
Everybody unfolds
Everybody gets high
Everybody gets so low

"With a hi hi ho, with a hi hi hey"

Tänkte att jag skulle passa på att öva på pianogrejerna nu när jag ändå är här hemma och har tillgång till ett piano. Men känner mig smått ofokuserad idag så det blir mest: Spela en låt, greja med något annat, spela en låt till och återigen greja med något annat. Och så håller det på.

Har inte blivit nervös än inför ikväll. Eller det är något slags mellanting. Jag ser fram emot det men ändå vill jag verkligen bara stanna hemma ikväll. Antingen går det jättebra eller så blir det katastrof. Med tanke på mina nerver som brukar sätta in när vi går upp på scen så.... You'll hear the sound of my heart...
Å andra sidan känns det inte som det spelar någon roll. De bedömer ju humor och nåt dumt ska vi väl kunna komma på... Det är ju ändå jag, Sanna och Alex. Vi går på koffein i stort sett och trött-dumma är vi redan innan. Så nåt dumt måste vi väl kunna komma på.

För att ta torsdagens citat till exempel: "Jag ska nog börja spela utan strängar" Och jag höll på att sätta mig på golvet så mycket skrattade jag.


Ja och för er som inte vet så är jag numera svarthårig igen. Nu ger jag pianot en chans igen


Träningsvärk Ironman

Kan hända att det varit en av de roligaste dagarna idag. Såg verkligen inte fram emot den här dagen tidigare men nu när vi har tagit oss igenom redovisningarna så. Skoj !! Dans, sång, improvisation och instrument.

Improvisationen gick nog hem bäst. Herregud vad vi skrattade....

Var f.ö på box igår. Här var det lika mycket rygg,mage och  ben som slag vilket känns för holy sweet mother of Jesus vilken träningsvärk jag har ! Hoppas den går över till på lördag annars får någon lyfta upp mig på scenen. Bara att sätta sig på golvet eller resa sig idag var en plåga. Och våran antenndans med kramar var en pina eftersom jag har lika ont i axlar/skuldror/armar som i röven och benen. Men roligt var det

På tal om lördag så känns det som att det är dags att börja peppa. Eller börja och börja. Är redan rätt så nervös när jag kommer på mig själv med att tänka på det. Men idag bär det av hemåt, igen, för lite tok-rep och sedan giget på lördag. Måste komma på någon bra outfit, vilket jag inte har gjort än. Men har en dag på mig imorgon då jag inte ska göra nåt vad jag vet så...

Men nu ska jag diska och slänga ihop grejorna jag ska ha med hem.
Tjipp

"Over you" - Daughtry

Avslutar skitveckan med flaggan i topp

Ojojoj, som vi ägde dansborden...

Efter allt strul med förfester, hänvisar till en kortversion på annas blogg, så blev det en riktigt lyckad kväll.

Träffade på allt möjligt folk. Kul att alla känner till mig bara för de känner Mich eller pappa. Rockigt värre... Men det löste ju skjutsen hem iaf =) Annars drog väl åtminstone jag mest runt, runt, runt o ännu mer runt. Stannade till lite här o var. Hamnade på borden några gånger och så där..

Riktigt kul totalt sett =P Mådde kanske inte så jättebra när jag vaknade första gången i morses. Men tänk vad lite mer sömn kan göra =P Lär väl få "dagens ris" i tidningen i veckan. Tur att jag inte läser några tidningar här :P

Fredagen tillbringades på Ginza, (Bullet for my valentine, R5, The Used, Union Square, Hinder och Daughtry) repade och käkade sedan pizza med Anna, Sara, Sanna o Alex. Skojigt värre och säkert en massa struntprat^^ Kollade på Haja Läget med Sanna efteråt och sedan slocknade jag på noll tid.

Repade innan jag hoppade på tåget. Tycker vi borde repa bakis fler gånger för har nog inte lyckats så bra tidigare som vi gjorde idag. Fick plockat med mig plankan också så nu ska jag bara lämna in den på rehab här någonstans. Har fått några tips så det ska väl lösa sig det med.

Börjar överväga att sova snart. Är rätt sliten så att säga. Somnade nästan på bussen.

Så. Tjing



Skitvecka ?! - oja.

Verkar som att mina söndags-kvälls befaringar ang. måndag och så vidare inte var helt bortkastade.
Till att börja med kunde jag inte somna i söndags, så när jag vaknar på måndag är det första jag gör att ställa klockan på snooze. Gick ju inte så bra. Sekunden efter att jag lagt ifrån mig telefonen ringer en ledsen Rachel.

Följande dagar har väl varit okej fram till nu om man bortser allmän trötthet/grinighet.
Sedan blev det torsdag.
Börjar undra när det egentligen började gå dåligt.

 Skitvecka. Och den är inte ens slut än.
Hör av er när något BRA har hänt

Denied-Sonic Syndicate
"A situation like this, should never exist"


Jävligaste är ju att det inte är direkt mina egna grejer/problem/skit/whatever. Men det känns så.
Nä skitvecka. Skitdag. All over.

I try to be all that you need
Try to not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough

But what can I say? What can I do?

Shitty sundays

Finns två bra grejer med den här dagen.
1. Jag sov till halv 12
2. One Tree Hill.

Resten med den här dagen kan ta sig...

Insåg precis att det är måndag imorgon. Vilket betyder heldag. Och sedan en heldag till.


Känner verkligen inte för något just nu...


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 portioner chokladpudding och en inlämning senare...

Känns det lite lättare, lite bättre och lite piggare. Kanske inte det sistnämnda. Är otroligt trött. Men för att återgå till det jag skrev ovanför linjen... (förklara är kanske ett bättre ord)

Jag trivs här nere, så det är inte det. Jag trivs med att bo själv, precis som jag vetat de senaste åren att jag skulle göra. Jag kan göra praktiskt taget vad jag vill, när jag vill och hur jag vill.

Vad jag däremot saknar är: rutinerna, det invanda och det normala.
Att kunna gå ut och faktiskt se folk jag känner, som känner mig.
Åka till jobbet, veta vad jag ska göra, hur jag ska göra det och så vidare.
Gå/åka till folk bara för att...
Repa och rida - Saker som jag visste redan innan, att jag skulle sakna.
Gå ut och springa/gå, trots att det är kolsvart, utan att känna mig minsta osäker
Vara en del i det hela, vara säker på min plats och vart jag hör hemma.

Det gott folk, är vad jag saknar

Här är jag för det mesta ganska lost...

It's really nothing new, it's just a thing we like to do

Har påbörjat matlagningen för dagen. Vi ligger lite efter i schemat om man jämför med onsdag men men. Kycklingen var ju tvungen att tina.

Vi har även påbörjat looken för i kväll. Båda två ser ut som troll men det reder väl sig så småningom.


"Gjorde" stan här igår. Shoppade nya piercing kulor, plast som var större än de jag har haft nu och en med sten i som skrapar i gomen, och sminkborstar. Ett par solbrillor med. Men det var pretty much it. Hade någon form av filmkväll, med chips, godis, One tree Hill och Död Snö, som förövrigt mycket väl kan vara den sjukaste och i vissa fall vidrigaste filmen jag sett på ett tag. Tarmar hit och dit blandat med andra organ och kroppsdelar som också flög lite hur som haver....


Ikväll blir det utgång på Stallarna. Har ordnat gästleg åt Sanna så hon kommer in. Var även i skolan idag en snabbis och ordnade så jag också kommer in, eftersom jag fortfarande inte har fått mitt kårkort... Blir förfest hos Markus, precis som i onsdags även om vi inte hängde med ut då. Men idag minsann... Watch out.


"Ready to die" - Andrew W K

You had time to waste, and I'm not sorry...

Leka, spela, spela och leka lite till. Ungefär så mina dagar ser ut nu mera....

Varit en heldag idag i skolan minsann. Fick reda på våra ensembel grupper och efter det spenderades eftermiddagen med att spela "We're not gonna take it" och lite fler låtar. Var rätt segt till en början med lite roligare efter en stund.

Igår, efter att ha spelat gitarr och piano (givetvis lekt också!) så drog jag då iväg för att skaffa lite gardiner... Vad jag inte tänkte på när jag åkte dit var att jag skulle få med allt hem. Så jag cyklade ju givetvis ! Det kluriga kom ju sedan när jag skulle få med mig gardiner, en kortare gardinstång och en som var 160cm lång på cykeln hem. (Upplysningsvis kan jag meddela att Jysk ligger på andra sidan stan sett från mig) Så ja-a... Folk stirrade. Och skrattade. När jag cyklade förbi polisen så kunde inte jag heller låta bli att skratta. Kände mig som riddarna vi såg på riddar och tornespelen i Gräfsnäs när jag var liten. Fast jag hade cykel i stället för häst och gardinstång istället för lans.

Men jag hade förmodligen mer publik....

Kom i alla fall hem hel o hållen. Inte skadat någon annan heller för den delen. Drog iväg till musikproduktionen, lyssna lyssna lysnna ännu mer, och sedan hem. Fick upp mina gardiner och allt. (Har även fått bort glaset från golvet!)

Trött som jag vet inte vad idag. Lyckades komma på vid 23-tiden att jag hade papper att läsa igenom så. Sagt och gjort. Tog ett bra tag innan jag somnade sedan så.

I'm off the air. Ska bara fixa gästleg till Sannanas så vi kan visa folk vart skåpet ska stå på fredag.
Blä... Måste laga mat också...


"Time to Waste" - Alkaline Trio

End of an era

Snart redo för take-off mot Växjö igen. Ska möta Sara på stationen och få present (!!) och förhoppningsvis, höra lite om nattens bravader.

Annars har det varit en chillhelg. Sanna kommer förmodligen, som redan nämnt, ner och hälsar på mig i Växjö i några dagar. För nu dröjer det åtminstone två veckor innan jag återvänder hit igen. Två veckor till nästa repning och fömodligen, en rejäl urladdning på Mörlanda. Har gått tre år sedan jag var där och festade och det skulle inte skada om det dröjde ett par år till men vad gör man inte. Urladdning är det sagt. Dekadens och gud vet vad. Vi lär få se vad som händer.

Helgen efter det gott folk. Närmare bestämt den 26:e September. The Wasted @ Kärven. Förmodligen den sista spelningen på ett ganska bra tag. (Det fungerar helt enkelt inte i längden med Alex i Karlstad och mig i Växjö.) Känns förbannat tråkigt eftersom just bandet har varit en stor del av mitt liv de senaste tre åren.

Och vilka tre år sedan... Skratt, bråk, tårar, flygande trumpinnar, you name it. Kul har vi haft ialla fall.



"Don't let me get me" - Pink

"oinbjudna, ovälkomna och dretpackade"

Ang. rubriken:
Bara jag och Sanna som funderade på planer för kvällen. Som ni alla kan se, inget bra. Var mest bara en rolig idé faktiskt så. Kunde varit kul. Men efter förra helgen gör vi nog rätt i att hålla oss borta.. Om vi inte vill bli jagade med stekpannor och sådana mindre trevliga ting. Men inte desto mindre skrattar jag sönder mig när jag får höra allt dumt från föregående helg. Den helgen gott folk, kommer bli legendarisk.

Är hemma i Fölene en sväng. Axel tog sig hem från Karlstad efter vissa om och men så nu har vi förberett oss lite inför den 26. Hade gått bättre med förberedandet om min gitarr hade varit med på noterna tonerna. Vilket den inte var så jag kommer förmodligen få skruva lite i den. (Givetvis inte jag personifierad, då blir det inte mycket fungerande kvar i den plankan). Plockade upp Sannas istället och den var så glad över att få vara med igen att den gjorde allt rätt !

Imorgon blir det till att få med div. grejor på tåg och buss. (glömde ju ungefär hälften här hemma i söndags) Sedan hem till min skokartong. Hade det inte varit för att jag inte äger några gardiner (fri insikt, ljust förbannat tidigt osv) hade det varit najs. Sannanas pratade om att komma ner och inspektera också så. Ser fram emot kommande vecka.

"Han stirrar ju på dig hela tiden, hon har ingen CHAAAAANS!" -asg- Svårt, men i allra högsta grad möjligt, att glömma.


Walking on broken glass

Kände att det var dags att börja om. Börja om på nytt och alla andra gamla klyschor och för en gångs skull, kanske få det att fungera - "Gör om, gör rätt"

I vilket fall. Har inget internet, så jag gör en fuling och väntar på att grannen kommer och bankar på dörren. Har ingen tv (jo tv har jag men jag kan bara kolla på film), det ligger glas på golvet (resultatet av att ha massa grejor på golvet att klättra över och alkohol) Och det bästa av allt: ingen sopborste eller dammsugare att få väck glaset med.

Har varit här i några dagar nu. En hel del skönt folk på musik-kursen ( bara en kille som jag seriöst kommer att flippa på vilken dag som helst. Grabben har inte alla hästar hemma kan jag lova.) Andra kursen, musikproduktion, har vi bara haft upprop i än så länge men några fler från musikkursen går där också så det blir förmodligen bättre nu på måndag än vad det var i måndags. För då kände jag mest för att lägga mig framför tåget eller så. Jag och två tjejer till, (varav Malin från musiken) resten är killar som redan verkar kunna det mesta och som alltid, störst bäst och vackrast. Heja

Fick idag på musiken reda på grupperna för gitarr och piano-spelandet. Åter igen. Känner för att lägga mig framför tåget. Jag och Anna är i "proffsgruppen" med en tio killar till kanske. Och efter att ha hört lite grand idag när de andra spelade så.... Vad i helvete gör jag här?!

Shit we go through. Nu tänker jag dock fortsätta med mitt Mest:ande och kolla på film. Imorgon blir det till att olja in mitt bord och sedan bär det av till Herrljunga över helgen, för div. rep. Blir nog inget vidare kalasande, det klarade åtminstone jag och Sanna av förra fredagen... ( Vilken kväll. Bulan har nästan gått ner nu i alla fall. Men som sagt. Vilken kväll. Började chill med grill hemma. Sedan kom det fler, twister drogs igång och vi hade ett mindre bolag där nere som pappa uttryckte det. Robert däckade i duschen och överlag så är allt rätt diffust efter 21-22 tiden. Någon gång runt halv 12 så tappade Samuel mig så jag faceplantade bordet, därav bulan givetvis. Sedan bar det av till grannen och vaknade vid 9 i lördags, mer eller mindre full, med alla kläder på, en macka bredvid mig och taklampan tänd. Och då var det bara att börja städa. )

Nu så. Designen här får jag pilla med när jag fått eget internet. För just nu loggas jag ur lite titt som tätt och det är ingen ordning på något. Jo jag har möblerat om idag. Och det blev rätt bra med lite mer utrymme att röra sig på. Fått slängt ut, nästan, alla lådor också. Problemet med  den nya möbleringen skulle väl vara att tv:n står åt helvete när det gäller antennen och så där. Men eftersom jag bara har tv för filmtittande nu och en tid framöver så spelar det knappast någon roll...




"I can't say goodbye forever, But I'll say goodbye for now"
"This time" - Mest

RSS 2.0