Helt slut

Tidigtskift, hård träning i ridhuset och lite sömn i några dagar gör att det är med nöd och näppe som jag lyckas hålla mig vaken och sitta upp. Kommer ha så ont i morgon och Carina konstaterade att det är nåt fel med min höft förut. Åtminstone gör jag något helt fel och det kan ju förklara varför mina höfter låser sig hela tiden.

Hade tänkt äta och fixa massa men jag oooorkar inte!

Heh, somliga på jobbet fick idag för sig att jag "är på tjocken". Komiskt.

-

Kanonhelg hos Malin och folket i Växjö men försov mig givetvis imorses eftersom vi vänt ganska bra på de senaste dygnen. Och kom ju inte hem förrän efter 12 inatt heller så när telefonen började pipa imorses så var det typ "huh, vad? Nä." Var inte samma signal som det brukar vara heller eftersom jag gjorde en återställning på telefonen när jag försökte fixa med internet på den i Växjö.

Men Karin ringde snabbt så jag blev bara 20 min sen.

Rätt uppenbart också att jag skriver som en kratta för när jag skulle hämta ut biljetterna på stationen i Växjö gick det inte. Tog bara sisådär 45min för mig att inse att 2:an inte var någon 2:a utan ett L.

Kommer bli så fattig i dagarna... Har bestämt mig för att prata med CSN och försöka ordna så jag får betala av hela mitt studielån på en och samma gång. Jag som ville ha en ny dator...

Men men. Lär bli tidigt ikväll, är trött och sliten som ett as. Imorgon blir det antingen "sitsträning" med Carina i ridhuset eller lite gitarrplinkande. Goodie!

When it's good, then it's good, it's so good till it goes bad...

Var visst lite efterlyst...

Men som det är nu, så är jag trött på fejjan, trött på msn, trött på skitdator och internet. Hm, vad mer? Trött överlag. Effektivaste sättet att nå mig är via telefon eftersom den mer eller mindre bor i handen på mig.

Vet inte vad jag gjort denna veckan riktigt. Var ute o gick med Carina i måndags innan jobbet, igår panikhandlade jag. Idag var jag uppe i ottan för att hjälpa Carina med Vendy då hennes axel hoppade ur led igår när hon var ute och red. Så nu fick jag plötsligt fullt upp innan jobbet och fortsätter i samma stil imorgon.

Imorgon är det även prat om att börja och sluta tidigare men det hinner inte jag. Dessutom känns jobba halv 10- 19.30 ännu mer deprimerande än vad mitt liv redan känns. Så blir nog vanlig tid för min del så jag hinner till stallet.

På tal om jobb:
Fattar verkligen inte hur Cider tänker! Idioter! (Anna om det skiter sig däruppe så flytta ner igen så kan Lasse börja jobba som mekaniker på Cider ;) ) Och vad gäller det andra jobbet vet jag inte vad jag ska säga riktigt.

På tal om stallet:
Gick så jäkla bra i ridhuset idag och var helt megajätte-glad, tills jag skulle släppa ut hästarna och Solitha halkade. Där rök säkert halva mitt liv. Tror knappt jag varit så rädd förut och efteråt var jag alldeles darrig och tårarna brände nästan.

På tal deprimerad: Jävla hjärnspöken. Pendlar mellan det vanliga pigga, glada fullifan till ledsen, irriterad och inget rolig alls på nolltid. Fixar det inte riktigt längre, och har säkert tänkt ihop 20 blogginlägg senaste dagarna men låter det stanna där så det är därför det är lite taskig uppdatering här. Det och tidsbrist.




Sån skit att folk ska bo så långt ifrån, saknar sådana där vanliga grejor som gå o fika/shoppa, ta en promenad, träna osv. Har haft en del bra träningspass med Carina nu det senaste och det är så GÖTT! Men ja, känns som att jag inte pratar med folk längre. Eller de med mig. Vad vet jag, tröttnat på att vara den drivande hela tiden så nu får det vara ett tag.

Men dags att sova nu kanske. Upp och skutta om ca 7 timmar.

"Sober"- Pink

"Titta ett nytt år! ...det ser ut som det förra..."

Bra nyårsafton faktiskt. Roligt tjöt, en del roliga människor (kill-hångel framför baren?!) fullt ös, skumpa och sköna kollegor. Blev ju dock ingen nyårsfest för mig som för de andra eftersom jag skulle köra hem. Men lite skumpa fick jag allt! God mat fick jag också i form av oxfilé och pannacotta.

Så rätt lyckat för dubbelt betalt och hyfsad dricks. Sällskap både dit och hem gjorde vägen lite roligare också.

RSS 2.0