-

Kul att jag även lyckas få folk på jobbet att bli sura på mig....

Som det verkar i alla fall.

Toppen, kanske ska börja göra en lista ? Känns som att det kan komma att behövas eller så är jag bara nojig i vanlig ordning.

Ska ta och börja hålla tyst så blir det inte så här...

Take your past, burn it up and let it go

Ååååh! Papa Roach till Sverige i sommar! Satt häromdagen och tänkte "vad fint det vore om de kom till Sverige" Tänkte iofs att de borde komma till P&L men..

Problemen är nu Social vs Papa Roach (Papa Roach!) och vem fan ska jag åka med ?! Vilken skit.

fint hade det varit.


Wiie!

Bara för att jag alltid skriver om hur trött, grinig, deppig osv jag är så tänkte jag nu även säga: Jag är glad! Har varit på bra humör hela veckan tror jag och jag gillart!

Gick ju med i facket (kanske lite i onödan med tanke på att jag jobbar en vecka i taget) och verkar som jag har satt dem i arbete nu.

Fastanställd vs icke fastanställd (Älskar att jag har TVÅ jobb som båda strular!)


Jag fattar ju typ inget så brukar mest vara "jasså?" när de säger något. Att jag skulle bli fastanställd efter 24 månader fick jag ju reda på för bara några veckor sedan. Känner mig verkligen som tjejen med kollen! Nu ska ju detta med 24 månader inte stämma ändå enligt facket så nu förstår jag ännu mindre...
.
Vår fackrepresentant verkar lite sur på chefen eftersom han inte  går att få tag på och yada yada. Till exempel som idag som var min "sista" dag (ÅTERIGEN! Hur många kan man ha?!) och han har inte sagt något om resten av tiden så då bestämde de att jag ska jobba även nästa vecka. Har hört "Ska kolla på det under veckan " i vaddå? Fyra, fem veckor snart.

Men men, facket säger: Fastanställd! och chefen: Inte förrän till sommaren om du jobbar hela tiden!
Vet inte vad jag själv vill. Älskar att kunna komma och gå som jag vill utan några som helst förpliktelser. Ibland blir jag lite tveksam om de köper mitt resonemang men jag hävdar att om de behandlar mig kasst så kan jag göra detsamma och göra som jag vill. Och det faktum att det enda som jag gillar med stället är en del av folket i stort sett. Fick lite lätt panik när de sa att jag är fastanställd enligt kollektivavtalet...

Har ju liksom planer nu!
Lovely lovely plans som för en gångs skull inte bara sträcker sig för ett par månader framåt!

Kickstartar det hela med en vad det verkar lugn helg. Inget jobb. Ingen fest utan bara chill! Känns rätt gött. Förhoppningsvis Thaisilk med L imorgon efter jag kört en runda i ridhuset med C och Vendy. Lördag blir det dags att ta tag i tränandet lite (är på tal om det inte säker på att jag kan röra mig imorgon efter imorses) och kanske lite badtunne-badande osv.


Like a prayer
- Jay Smith (Sinnesbra och hade jag varit kille hade jag nog velat låta som honom)

-

Kan inte hjälpa det. Känns så himla himla dumt nu...
Gick och funderade (i vanlig ordning) medan jag plastade pallar och kom på flera saker som bara gör det så dumt!

Å andra sidan vill jag bara göra något kul! Problemet är att den årliga rastlösheten har infunnit sig och då känns ingenting tillräckligt kul.

I övrigt har hela den här dagen varit riktigt dum eftersom jag drömde så konstigt inatt och vaknade helt förvirrad. Och förvirrad är väl vad jag varit hela dagen. Pladdrat som bara den, snubblat över mina egna fötter. Nästan satt eld på saker och ting osv...  Som att stå och svara på massa frågor och först när personen frågar "Vad sa du Josefine?" inse att "Fan, var visst inte mig han pratade med..." Dessa handfrees va. Är ju inte första gången det händer men annars brukar jag ju förstå relativt snabbt...


Vill packa en väska och ge mig av.I keep on burning my bridges
I keep on fucking up everything
Running from desperation
God knows where I’ve been
I don’t know where I’m headed
But I’m going to fast I think I’m going to crash


Crash-Papa Roach

"Ni var väldigt fulla igår tjejer..."

- Det är fan illa när bartendern kommer ihåg en dagen efter. Men, var inte så illa som det låter. Vi GJORDE inget. Inte betett oss illa på något vis, som jag kan komma på iaf. Inte Natalie heller för den delen. Riktigt jävla dålig idé att shotta först fish och sedan minttu direkt efter. Helt sinnes vad jag mådde dåligt efter det. Så dåligt att jag inte orkade vänta på jackan utan drog hem utan den... För att jag återigen tappat bort garderobs-lappen... Men men, var en riktigt skojig kväll innan dess. Sjukt snygg lägenhet! Blev chill igår med Sara och en Ceasar-sallad på donken, ridhuset med Carina och Vendy idag så nu känner jag mig rätt nere för räkning igen. Rätt skönt med slapphelg ändå.

I'm sorry about the madness

Känns lite kört det här. Börjar jobba om sisådär sex och en halv timma och just nu finns inga sova-planer eftersom jag lyckades med konststycket att sova till 14 idag så... Men det har varit en bra helg! Ut i Borås med Linda och Tobbe i fredags och det var riktigt skoj. Blev lite Harrys först innan jag och Linda gick till Vimmel för att tillsist hamna på Grand och Bara där vi kunde sitta inomhus och vänta på skjutsen hem.

Igår blev det jobb men det var helt okej faktiskt. Fyra tjejer i två barer som är bredvid varandra. Blev rätt livat kan jag säga och jämfört med denna helgen förra året så sålde vi för 30 papp mer, bara i min bar! Har överlag sällan varit uppe i de nivåerna vi var uppe i igår och det är najs! Mattias var glad och det kan ju behövas efter mitt fuckup förra helgen.

Annars har dagarna bestått av träning, ridning och göra inget alls. Så nu börjar jag väl om igen
Men förra veckan var rätt najs ändå. Bakade och flamsade lite med Alex någon eftermiddag och på fredagen bjöd Sanna på mat och Let's dance-tittande. Tanken var väl att vi skulle kollat på någon barnfilm men vi gav upp 102 dalmantiner. Gick därefter vidare till Tobbe och avksedsfesten för Fia men orkade inte stanna särskilt länge. Blev lite trackad för att jag dissat fest för käk och filmkväll men lätt värt det.

Funderar lite på inflyttningsfest i Borås på fredag. Men jag vet inte. Är ledig på lördag verkar det som i alla fall och redan nu är jag uppstressad över vad jag ska hitta på då. Vad är det för fel eller? Klarar inte av att vara ledig längre utan att få panik. Skitliv.

Men får ta det senare. Ska lyckas ta mig igenom de första dagarna nu utan att dippa för mycket pga sömnbrist, kassa matvanor, hjärnskador och vad det nu kan vara. Sist jag lyckades vrida till det så här gick det ju inte så bra men då sov jag iofs hela eftermiddagarna när jag kom hem så denna gånger är min plan att hålla mig sysselsatt. Sysselsatt fram till sju åtminstone så inget slö-tittande på tvn eller något på dagarna.

Mötte Mich på cirkeln förut (det enda jag har gjort idag i stort sett förutom att kolla på tv) och snackade lite. Hon hävdar i vanlig ordning att jag borde sluta vara så jävla tyken. Men om jag inte är tyken, så får jag själv massa skit ändå så då kan jag lika gärna se till att vara steget före. -Jag vet, det måste vara något fel i min skalle...

Helt såld på Papa Roach numera

RSS 2.0