-

Börjar fundera på hur bra mina sommarplaner är egentligen...
Kul kväll igår men jag är inte längre så säker på att jag har vad som krävs i sommar.

Har i övrigt inte mycket annat att säga alls, om något, till någon. Trött och grinig- Javisst.

Ser fram emot en bra vecka med ett Växjöbesök och en tripp till Oslo och Green Day även om jag just nu är mest insnöad på Millencolin. Fin skit. Lite Guns N'Roses också eftersom jag läser Slash.


Oh yeah, I know I've said it all before,

That I don't care where I belong no more.


Lördag

Kan hända att igår var en av de märkligaste kvällarna på bra länge. Det var bara väldigt konstigt alltsammans men ändå bra erfarenhet eftersom jag nu förstår hur man ska lägga upp det om jag, låt säga, skulle vara bartender på någon privat-tillställning. Saker man ska tänka på osv...

Var även musiklärare igår på dagen. Såg de första 34 min av "10 orsaker att hata dig" tre gånger så jag tror jag skippar dem när jag ska se den nästa gång.

Var ledig idag för första gången på typ en månad. Firades med firande av mamma med tårta och grill. Trampade ut till Fölene i solen vid två tiden och började fixa utemöblerna (varmt nåt så in i....), bära fika och diska grillgallret. Najs dag men ändå

Denna tristess och rastlöshet... Är aldrig mer än okej nu för tiden.


I told you everything, opened up and let you in
You made me feel alright, for once in my life
Now all that's left of me is what I pretend to be
So together, but so broken up inside


Cause I can't breathe, no I can't sleep
I'm barely hanging on


Schleet

Rätt sliten idag. Jobbig helg med diverse bravader. Känns att sommaren närmar sig. Var hemma fem imorses efter att ha plockat upp Tobbe som gick längs vägen (?!)

Sov till ett någonting och nu har jag bara allmänt ingen lust att göra något. Praktiken är klar nu och enligt pappret som Mattias fyllt i är jag i allra högsta grad godkänd. Han skulle höra av sig hur det blir med resten av nattklubbskvällarna och jag får väl ta och prata lite med Cider om fredagmornar sedan i sommar.

Men redan nu, när jag vet att jag inte har nåt speciellt för mig på dagarna, känner jag hur rastlösheten kommer krypande direkt. Folk från Grand skulle tydligen fira 17 maj i stadsparken imorgon med grillning och en av tjejerna frågade om jag vill hänga på. Har inget emot att hänga på men va fan. Jag bor på fel ställe för att kunna leva ett sådant liv och göra sådana saker.


Tired and lonely still we stand
On a road to nowhere
Trapped in a world of endless days,
My engine's stalling (Road to nowhere)
Body and mind are breaking down
On a road to nowhere
Destiny silent, hear no sound
As I wait forever.

Tisdag.

Heh.... Jag skulle kunna vara den största dåren (som inte diagnostiserats mentalsjuk) som vandrat i ett par skor. Jag och Sanna var i Kållered på IKEA idag för att köpa bokhylla (även en gröööön matta blev det) och efter att ha avverkat IKEA drog vi till köpcentrat som ligger precis bredvid. Traskade runt i ett par tre affärer och tänkte sedan dra oss hemåt. Kom ut ur köpcentrat och hittade inte nycklarna! Var bara att gå in i igen och kolla i affärerna vi varit i (tack och lov inte så många utan bara tre) Hittade nycklarna liggandes på ett bord inne på JC. Bra där Josefine!!

Men har monterat ihop hyllan och plockat i alla böcker och sådär nu och det blev tokbra! Mattan blev också jättebra i tvrummet så nu tycker jag nästan om det. Vill bara måla om väggarna nu i ljusgrått med ev garderobsväggen i mörkare grå så är jag nöjd. Det ekar inte längre och ja, känns rätt najs bara.

Imorgon ska jag sminkas i Göteborg igen så då får vi se vilka nya skavanker vi hittar denna gången. So far är det olika höga ögonbryn, ett öga med ögonlock och ett utan (låter skitdumt men det går inte att förklara) och så har jag för mig att det var en eller ett par saker till men som jag inte kommer på nu. Ska vara i BARA på Grand för näst sista gången imorgon kväll också.

Blir nervös av all matservering, (Servering är inte direkt min starka sida, tror inte ens att det skulle kunna klassas som  "svag sida". Helt oduglig med andra ord) vilket osökt får mig att tänka på fredag då det säkert kommer vara ännu mer folk som är där för att äta. Ungefär som i fredags: flera långbord, fullsatt i övrigt plus massa folk runt baren. Gick ju lite käpprätt också men något rätt måste jag ju göra eftersom de vill ha kvar mig...


Så atteh...

Är väl sådär bra på det här med att uppdatera, men nu har jag inget bättre för mig än att sitta och snörvla så.

Började praktiken förra tisdag och det går finfint så när som på ett par misstag (varav ett allvarligare igår) Mattias frågade i alla fall igår om jag ville fortsätta jobba de sista nattklubbslördagarna ut eftersom det gick så bra hela förra veckan. (detta var precis efter att jag hade klantat mig så jag var väl lite lagom skeptisk när han sa "bra") Så det ska jag göra, även om det inte är så jättemånga. Han frågade även om torsdagkvällarna nu i sommar då det brukar vara redigt drag men jag vet inte än hur det fungerar med mitt jobb på cider så... Jag sa att jag skulle kolla upp det lite mer först.

Drabbades i lördags av ett rejält ångestanfall av ingen särskild anledning alls. Var väl helt enkelt skitnervös för att stå i nattklubben med folk jag inte kände och hade hängt upp mig på smådetaljer ifrån fredagen. Var tämligen knäckt ett tag men efter ett ganska långt samtal med A så kändes det bättre och sedan släppte det mer och mer. Hittade tillbaka till den gamla vanliga "tveksamma attityden" och kaxigheten när jag väl kom dit och folk uppförde sig underligt alt kastade mynt/knockade mig med dörrar.

Nu är det största grubbleriet om jag lyckas lika bra på lördag, denna veckan började onekligen lite sämre än förra och om jag kan tillräckligt med drinkar. För det känns inte som att jag kan det men jag har ett par kvällar i BARA innan dess.

Är i övrigt sugen på att träna, pierca mig och shoppa. Vet inte riktigt vilken ordning jag ska ta det i än så jag får nog avvakta lite. Äger en armbandsklocka nu (intresseklubben antecknar) och ett par skor som inte är converse eller svarta stövlar -Vuxenpoäng så det skriker om det

Kom på att jag bestämt med L att bada på söndag. Utomhus, för att det är 9maj och det är nästan tradition att göra första doppet då. Är dessvärre svinförkyld nu men så mycket värre kan det inte bli... Hoppas jag.

RSS 2.0