You gotta laugh when you're the joke

O käre söte...
När ska det här ta slut? Och när, i helvete, tänker de salta alternativt grusa vägen ?! Höll på att bara komma ner till kyrkan förut innan jag var av vägen. Men det löste sig utan större missöden. Puh. Maxpuls.

För er som missat detta. Jag åkte av vägen i måndags på väg in till Herrljunga. Ja, det var raksträcka. Ja, det var snorhalt så därför kanade jag ner när jag gick ut lite för mycket när jag mötte en bil precis innan Strängen korsen. Dum som jag är, började jag bara skratta och ringde morsan. Slutade med att Bosse och Lasse fick komma och dra upp mig. Det tog ju dock en halvtimma kanske, innan de kom, så jag tillbringade glatt tiden med att stå och hoppa, vinka vidare folk som stannade och till att bli utskrattad. Vet inte hur många som åkte förbi och skrattade.

Har två favoriter. Killen som stannade och smålog lite, undrade om jag fått hjälp och sedan säger: Det här ser ju ut att ha gått väldigt fint till hörrudu ;) Varav jag endast kunde säga: Jajemän, gled så lugnt och stilla rätt ner i diket.

Nummer två är när det åker förbi två Arnes Rör bilar på rad (bägge två flinandes) och fem minuter senare ringer farsan - Har du åkt av vägen ? Tror minsann att någon/några skvallrade....

Nåja. Är färdig med jobb vad jag vet nu. Så ska väl dra mig neråt Växjö snart igen för att mixa låtarna. Blir kanske bara ett par dagar om jag bestämmer mig för att hänga på till Hjo. Även en ev. Vemdalenresa om några veckor. Kan inte bestämma mig! Å ena sidan undrar jag hur kul jag kommer få, å andra sidan vill jag åka bräda.

På tal om bräda så var jag och Carina ute och tolkade i söndags. År och dagar sedan jag gjorde det sist och herrejävlar vad roligt det var! Även om jag fortfarande har en sjutusan till träningsvärk och jag höll på att klippa ett taggtrådstängsel med pulkan så saaaaatan! Prövade även att åka bräda bakom, men bytte till pulka för jag ville inte att pålla skulle gå fortare än trav... Hade ju slagit ihjäl mig om jag fått ner en tåkant i full galopp på vägen....

Men till sist till mina senaste ideér. Egypten. Blev igår äckligt sugen på att åka utomlands igen och det avhjälptes inte av att Sara också pratade om det. Hittade billiga endast flyg, sista minuten, tur och retur till Egypten och ojojojOJ vad jag är sugen. Någon som vill joina =D Kan hända att det blir en favorit i repris i stil med Thairesan i våras.

Ska ta en promenad senare tror jag. Sedan vankas det fest, igen. Gud vad jag är trött på det ordet just nu...

Angels wings, can you carry me away?

Dagen har spenderats med en promenad i skogen och snön. Funderade på massa saker men vet inte om jag kom fram till något.

Tänkte skriva ner massa skit här nu, bara så ni vet, för att få ur mig det.


Min familj. Det spricker här och var. Jag vet inte varför och jag vet inte vad jag ska göra åt det, vilket gör att jag drar mig undan och stänger dem ute. Det märks att jag inte varit hemma här så mycket för jag trivs inte med att vara här. Ibland går det, ibland inte. Och ja. Jag saknar den gamla tiden en del men numera kryper det i kroppen och jag känner mig mest oönskad och ivägen här. Har aldrig haft särskilt tajt förhållande till mina föräldrar och ja, det är inte bättre nu kan jag säga.

Samma sak gäller folk som jag är/har varit tajt med.  Jag orkar inte lägga ner energi på att allt ska vara som vanligt, när det inte är det. Vilket gör att jag återigen drar mig undan.

Jag vet inte vad det är. Ledsen, arg, besviken - jag har ingen aning, förmodligen en blandning, över allt och inget och so far, ingen att dela skiten med. För alla andra verkar för tillfället vara ganska så lyckliga och glada och vem orkar då bry sig? Och jag orkar inte umgås med människor som är glada när jag själv inte är det. Så därför drar jag mig undan och stänger ute folk.

Så värdelöst. Eftersom jag å min sida är så jävla duktig på att ta på mig andras skit.



Så. Pretty much it.
Återgår till gitarren, minnen och böcker
I'd be there for you but would you be there for me?

20 års fest !

Yes var ju det jag och Hanna hade in onsdag. Gick till henne vid sextiden för att blanda till bål och så. Sedan kom Malin och vi tre satt och snackade en stund innan resten började dyka upp. En ganska så lyckad kväll faktiskt, men Killar va !

Folk kom och gick lite hur som och jag drog på efterfest med Ema, Johan och David hos Pontus någon gång under  natten. Efter en sväng på Statoil givetvis. Pontus somnade så vi andra satt mest och kollade på TV. Har ingen aning om vad det var vi kollade på men något konstigt var det. Kan hända att jag somnade lite jag med men jag vet inte. Helt plötsligt skulle vi gå och jag letade efter mina skor och frågade Pontus om inte jag kunde ta hans istället :P Sedan var det en iiiiiiskall promenad hem i minusgrader och snålblåst. Insåg att jag gått världens omväg förra helgen eftersom jag inte vetat om den där genvägen vi gick i onsdags...

Hm... Vad mer? Fick en jättefin tavla av Malin N och ett kinderägg av Markus och Pontus =P  En flaska sprit att dela på med Hanna utav Malin.

Men bra och kul kväll i många avseenden.^^ Studion sedan för sång. Kanske lite käk hos Malin innan.
Var och lade piano förut. Naaajs....

Planer ?

Jag tror jag har en plan gott folk !

Den lyder som följer, och ni får gärna säga vad ni tror.: (Ärligt alltså.)

Jag har tre månaders uppsägningstid på min lägenhet här, alltså tänkte jag läsa en kurs som slutar i mars. Tänkte gå en bartenderutbildning på en månad i april i Götet, alltså flutt tillbaka till hemtrakterna. Sedan ja, jobba som det eller göra som denna sommaren: Återgå till cider någonstans där. Sedan tänker jag nog försöka jobba ett år eller så. Och sedan kanske plugga.

Jag tror det kan fungera. Om jag inte bangar ur massa grejor.

Så.  That's pretty much the plan.

Dessutom, har det snöat idag. Jag har varit alldeles till mig större delen av dagen på grund av det. Imorgon är det också 20 års fest ! Det är najs. Har även handlat lite julklappar idag och spelat på Sandsbro skolan.



How many times can I break till I shatter?
Over the line can't define what I'm after
I always turn the car around
All that I feel is the realness I'm faking
Taking my time but it's time that I'm wasting
Always turn the car around




Sliiiiiten...

Hua ja. Kom hem vid 4 inatt efter att ha varit på efterfest hos Pontus. Vaknade vid 9 och kunde inte sova något vidare efter det. Har varit inne på stan en stund idag med Malin. Passade på att börja köpa några julklappar så nu har jag två avklarade iaf. Kom fram till att jag är lite kär i en av skivaffärerna. Hittade inte skivor som jag ville ha och de erbjöd sig att beställa hem dem om jag ville :) Har aldrig hänt förr vad jag vet....

Fick klart slutprojekts låten igår =D Asgött att vara klar med den så nu ska vi bara skriva papret imorron. Det är najs även om det inte alltid gått som vi velat.

Ska försöka få upp den här snart.


Torsdag

Spelat för kidsen idag. Riktigt skoj faktiskt, synd bara att en del ska sabba och överdriva så  mycket. Men men. Var bara hemma en kort stund efter det och drog till studion sedan för att fixa med vårt slutprojekt. Eftersom jag och David hörde fel när vi la trummor och bas lyckades vi kapa lite av versen i lördags plus att vi i lördags även insåg att vi behövde lägga om alla gitarrer. Så det har vi sysslat med idag....

När det ville börja fungera vill säga. Ägnade över en timma till att muttra, svära och slita mig i håret... Har ju fungerat alla andra gånger men nähä. Idag ville det inte vara med fast att jag hade kopplat allt rätt. Upptäckte sedan att det var fantommatningen som inte var intryckt. De knapparna som vi inte ens trodde fanns på det mixerbordet. Några andra killar som hade koll på allt hjälpte oss till slut och ja de var inte de lättaste att hitta...

Så till slut gick det och nu låter allt bra. Ska lägga sång och bas imorgon sedan funderar jag på att ta itu med det andra projektet på lördag. Samt ska jag lära mig förstå Abbey på söndag...

Men det är skoj, när jag inte är görtrött med en blodsocker nivå på -
Fest imorron, och på onsdag, är det min och Hannas 20 års fest. Kan bli galet, speciellt som att vi inte har någon skola på torsdag =)

Tricky tricky..

Jamen jora... Så att eh...
Vad gör jag nu? Kom inte in på sång, som jag ville mest. Pop/rock ensemble är jag reserv på. Låtskapande kom jag in, men är otroligt osugen på att gå. Engelska kom jag in på. Men det verkar drygt och onödigt. Den andra musik/film kursen blev jag struken från pga för många poäng.

Känns rätt ovärt att gå kvar för 1. Jag vet inte vad jag vill plugga sedan. 2. Man har bara ett visst antal terminer som är studiemedels berättigade så om jag pluggar nu i "onödan" så kanske jag inte blir studiemedelsberättigad längre fram om/när jag kommer på vad jag vill göra.

Alternativet är väl just nu att flytta tillbaka till Herrljunga (obs obs obs. inte Fölene för det pallar jag nog inte) MEN jag gillar Växjö. Jag gillar folket. Och jag har inte en jävla aning om vad jag har att komma tillbaka till. Folk går liksom vidare... Så hur göra ?


En promenad till Willys, Ben & Jerrys och lite Buffy ska väl lösa allt...

Dumma är att för så sent som i förra veckan hade jag nästintill bestämt mig för Herrljunga igen men det var en dålig vecka....

Falling faster everyday


Har så tråkigt.
Imorron (eller idag blir det väl nu) måste jag sätta mig i skolan och skriva klart mitt paper, (mer som i "börja på").
Sedan får jag se vad jag gör. Är av någon konstig anledning inte särskilt sugen på att festa...

Var inne i stan idag med Malin och handlade makaroner, mini-klädnypor och garn. Blev även väldigt sugen på glögg och pepparkakor tidigare ikväll när jag gick från skolan och hemåt. Har ju varit och pratat med låtskaparna idag också. Kan bli intressant det där...
Den ene killen verkar väldigt haj på det här med inspelning och sådant så honom var det inga problem med. En annan fröken dock ville ju inte riktigt förstå att det inte fungerar med fullband på tre timmar. Definitivt inte om de aldrig spelat ihop eller setts överhuvudtaget. Anyway. Den andre hjälpte mig en del där med att förklara läget..

Men för att återgå till klädnypor och garn. I give you "wall of fame"



Tillslut så fick jag upp, åtminstone, merparten av korten. Fler lär det väl dock bli.

Lagom till detta hittade jag en ledig lägenhet i Herrljunga... Fast jag kan ju inte bestämma mig så. Senaste påhittet i raden av många är volontär. I typ Afrika eller nåt. 





i need a bigger mood
to block out the sun
i don't wanna see what i've become
and you could fight your way
give back what you really want
it's nothing special anyway

yeah you're always in my way
i'm falling faster everyday
yeah you're always in my way
i gotta spit you out
you bring me down
everthing just crashes to the ground
cause you were always in my way

i can feel a brake
a bruise from another day
it's hard to say just what i feel
it all seems broken now
when i'm stuck on the in between
staring at something out of reach


And we find ourselves in the same old mess...

Så vad ska man dra för slutsatser av den här helgen ?
Jo. Inte dricka när man har alltför mycket snurrande i skallen, för satan...

Ja jävlar vilken helg... Kan inte bestämma mig om jag fick utagerat allt det jag tänkte på i lördags eller om jag i själva verket drog på mig mer... Time will tell men det var hursomhelst redigt skoj innan det gick utför.

Annars var det en bra helg. Hälsade på mormor och åt massa god mat, satte upp adventsljusstakar och adventsstjärnor (var uppe i varv redan där så.. mina farhågor för helgen besannades). Köpte en halv akustisk Fender också så nu har jag fått utnyttjat det presentkortet.

Skulle spelat in ikväll men alla verkade vara alldeles för trötta och slitna så vi ska fortsätta på lördag istället. Vilket ställer till lite problem för min och Sannas inspelning som vi får lösa på något vis.

RSS 2.0