Ah okej då

No worries här inte. Diggar Trassel!


Helg of doom

Så verkar som att det är jag och hjärntumören (som Seb hävdar att det är) ikväll igen. Kan titta på Trassel eftersom jag knallade bort till Niklas igår och kollade på Dog Pound istället. Är det vad man gör en fredag/lördag kväll? Tittar på film?!

Uppenbarligen är det det, för jag känner ta mig fan inte för att göra något. Vankades utgång både igår och idag men, "orka" säger både skallen och kroppen. Förnuftet också förmodligen.

På tal om ingenting så läste jag ett sjukt bra inlägg om rastlöshet och varför just vissa personer är rastlösare än andra igårkväll. Fast just dessa dagarna har jag inte alls varit särskilt rastlös trots att jag bara sovit, läst och tittat på film.
Är mer på nivån att inte gå upp ur sängen alls och hoppas på pissregn och allmän undergång för att jag inte ens känner för att göra något.

Var är Josefine ?!

Vet en fröken som ska kolla blodtryck och blodvärden på måndag och gärna en hjärnröntgen om det inte har blivit några drastiska förbättringar tills dess.

Men, som sagt, Trassel, som jag har längtat, och lite mat till det (förhoppningsvis utan illamående).

Lördagkväll here we go.

-

Såg ett spöke idag. I spegeln på toaletten efter att jag nästan rasat ihop vid tappen. Helt likblek, lite blåaktig under ögonen och det smink som inte försvann när jag tvättade bort det igår var även det kvar. Gjorde ett försök till att köra igång tappen efter att ha hällt i mig lite juice men när jag nästan rasade ihop en gång till blev jag uppskickad för att käka och se om det blev bättre. Även om jag fick tillbaka lite färg i ansiktet efter en halvtimma eller så så var det tillslut lika bra att bli hemkörd eftersom den jäkla febern kommer och går som den vill.

Så, nu börjar jag änna ge upp allt vad festivalande heter. Först Get Away, sedan P&L och nu WCR. Är sugen på att göra ett försök och dra ändå menne, jag vet inte om jag orkar. Känner inte för att svimma eller så i öltältet.

Jag som hade bokat in så fint väder....

-

TRÖTT! Försöker klura ut hur jag ska kunna se The Bones och All Time Low på torsdag. Känns som att åtminstone All Time Low är lite kört eftersom jag ska upp och jobba och därför måste komma hem.

Skulle köra köttbullar, det blev pannbiffar, och herrejä.... mina ögon rann när jag rev löken. Aldrig mer!

Ska alldeles alldeles strax gå och lägga mig. Blev en rätt intressant dag/kväll igår må jag säga, på tal om ingenting.

Ibland undrar jag om jag verkligen borde umgås med folk...

-

Jobbiga liv. Har ingen aning om vad jag lyckats trassla in mig i nu och definitivt inte en jävla susning om hur jag ska ta mig ur det här...

Skitväder är det också så helst av allt vill jag inte gå upp ur sängen för tillfället. Känns ändå lite bra att ta igen mig lite nu efter förra veckan, även om denna veckan har varit hur lugn som helst med brorsans student och långhelg.

Hade det riktigt gött i Växjö hos Malin också i söndags med lite häng med Markus och Jessica mfl och en fika inne i stan på måndagen och ett dopp i Trummen. Även om det var lite slitsamt att dra sig upp ur sängen och köra ner i söndags efter att ha jobbat på Grand i lördags.

Jobbade studenten i Borås igår med en egen liten Malibu-bar och endast sex Malibu-flaskor att kränga. Jävligt långtråkigt om man jämför med kaoset i de andra barerna. Som tur för de andra och till min stora förtret så orkar inte studenter dricka så jävla mycket så runt ett var det återigen rätt dött.

Rep idag så ska ta och plocka upp bakfulle Niklas (han kan ha skickat det roligaste smset någonsin igår) så får jag väl helt enkelt vänta på att allt löser sig. Komplicerat som fan har det blivit....

RSS 2.0