-

Ojdå. Några dagar sedan sist.... Skyller på att jag inte har något internet och att jag inte har något att skriva om.
Har hoppat på bartenderutbildningen nu i alla fall och oj, oj, oj. Hur jävla mycket att kunna som helst och jag förstår inte hur det ska kunna komma in i min trånga lilla skalle.

Men det är roligt och det ger mig nåt att göra (mer än så nästan för när jag väl kommer från skolan har jag lika mycket att plugga in till nästa dag ändå) och alldeles kolosalt trött.... Kan inte ens komma ihåg när jag var så här trött i flera dagar senast.

I övrigt hoppas jag på att få se min skattedeklaration snart och att jag ska få fett med cash tillbaka.... Åhå, drömma kan man ju....

-

I'm about to crack, I've lost my track
I'm only skin and bones
Give me what I need, make the best of me
You can take me home
When the reasons fail you make the sale
To get things right
So let me in under your skin
Take me home tonight

Tell me how you want it to be
C'mon and tell me, do you want the best of me?


Organiserat kaos

eller inte... Kommer slå ihjäl mig när som helst känns det som.
Kommit fram till ett par saker idag

- Jag har väldigt mycket kläder
- Jag måste vara ett riktigt stolpskott som inte märker att jag har haft ett plastkort i stöveln i fyra månader.

Fredagen vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Tror det är dåligt att satsa på att hålla en hög nivå men när vi var här hemma var det skoj

Hadron Collider - Nim Vind
(För den gör mig glad fast att allt mest känns... sådär... nu. Har dock fått packat en hel del men jag har väl en del kvar också. Vore fint att ha kommande veckan avklarad)

I'm about to break, I feel I have to fly

Så en sista fest i skokartongen med folket. Kommer givetvis festa med folk här nere igen när jag tröttnar på Herrljunga, men man vet aldrig när det blir.

Har tvättat idag. Massor! Sedan insåg jag, när jag var klar, att jag har mer kvar. En tanke som slog mig var att jag nog borde tvätta lite oftare så att det inte blir så jävla mycket. IKEA-kassen aka tvättkorgen vägde ton. Motionen för dagen: bära den fem våningar upp och ned.

Är väl rätt dött annars, ska hoppa in i duschen och leta rätt på kläder och ansikte för ikväll.


Onsdag

När jag och Malin satt på Millas häromdagen och käkad vrålgoda mackor (även den dagen mamma passade på att ringa och nästan få mig att gråta bland alla människor. Löjligt, javisst men så sabbade de nästan allt och jag blir fortfarande ledsen när jag tänker på hur det nästan blev). I vilket fall drog Malin en bra slutsats: Jag tänker för mycket.

Herregud vad lätt, fint och bekvämt mitt liv hade varit om min hjärna tog rast med jämna mellanrum....


Can't take this - Mest

-

Jag borde verkligen sluta skriva här när jag inte kan sova
Men jag skyller på att det finns inte så många andra att prata med vid den här tiden.

Har försökt läsa klart "Den förlorade symbolen" av Dan Brown, men alla metaforer, krypton, symbolon, chiffer, hemligheter, religioner och pyramider (m.m) gör att det bara snurrar och jag läser om sidan om och om igen men jag kommer inte direkt någonstans. Så jag sitter och lyssnar på Gc's tredje skiva istället, vilket var väldigt länge sedan jag gjorde. Det är en bra skiva när inte kan sova.

Finns mycket jag har funderat på att skriva men jag tror det får vara, för denna gången.I'm stuck in my own head and I'm oceans away
Would anybody notice if I chose to stay?
I'll send an SOS tonight
Wonder if I will survive
How in the hell did I get so far away this time
So now I'm sitting here
The time of my departure's near
I say a prayer
Please someone save me

Is anybody listening?

Can they hear me when I call?
Shooting signals in the air
'Cause I need somebody's help
I can't make it on my own
So I'm giving up myself
Is anybody listening?
Listening


I thought I could fly, so why did I drown?

Var ute och sprang en runda förut. Insåg att min kropp inte riktigt är vad den har varit. Men det var riktigt gött efteråt så ska försöka ta tag i det nu igen.

Nyfunnen goding, inte alls på humör för sådan låt just nu men oj, så najs och jag älskar texten

-

Tänker återigen nämna hur lite jag tycker om kollektivtrafiken i den här stan. (Nästan säker på att jag redan har nämnt det för något annat vore konstigt.)

Tänkte fixa med mina vaccinationssprutor idag(slog mig som en tegelsten i skallen igårkväll att det nog borde vara dags för dem nu och ja,  på dagen när jag kollade efter) som jag ska ta på andra sidan stan. Jag tror jag har ett hum om vilken buss jag kan åka, det jag däremot inte vet är vilka hållplatser bussen stannar på.

Så även om jag kommer på en buss som åker åt rätt håll innebär inte det att den stannar där jag vill. Det står inte heller någonstans vilka hållplatser den kan tänkas stanna på, för på alla tidtabeller så är det bara ett par tre  stycken som står med. (Min hållplats härutanför tex, står inte med på någon av linjerna som åker förbi)

Jävla bussar, jag vill ha min bil!

(I övrigt har jag ett så tråkigt liv att det inte ens är värt att nämna)

Party at a rich dude's house - Ke$ha

Lögn att sova

Gav upp vid tio i fem. Hade då varit vaken mer än en timma efter att ha sovit ungefär två. Så har lagt in lite bilder i datorn och sådär. Kommer säkert bli dödstrött om ett par timmar men.

Är återigen nere i Växjö. Mötte upp med Malin på stan när jag kom ner och sedan var jag i stort sett bara hemma och vände innan jag åkte till Pontus, som bjöd mig och Malin på thaimat. Idag ska det visst vara fest också.

För er som inte hört så har jag i alla fall skaffat lägenhet i Herrljunga nu. Ringde på en i onsdags och var och kollade på den och bestämde mig samma dag. Skrev på papprena för den igår innan jag åkte så nu är allt klart.

Blev så glad! När jag var inne i stan med Malin gick vi in på Gallerix för att kolla om min tavla som jag ville ha var kvar. Till slut hittade vi den! Så nu är den undanlagd och jag ska hämta den plus ram idag =)


At least give me my dreams back, you negligent whore - Adept

Delight and angers

Förlorade så klart bowlingen igår, vad annat var att vänta ? Det var däremot en rolig kväll och, gott folk, jag åt kantarellsås. Är, trots att jag var skeptisk, fortfarande vid liv med alla kroppsfunktioner i behåll. Erkännas skall att det inte var alls farligt  ;)


Har inte varit något fan av In Flames tidigare, men det var innan jag hörde denna. Nästan så att jag är sugen på att se dem live -endast för denna låten.Everyday takes figuring out how to live
Sometimes it feels like a mistake
Sometimes it's a winner's parade

Delight and angers
I guess that's the way it's supposed to be

Please heal me, I can't  sleep
Thought I was unbreakable
But this is killing me
Call me everything
Make me feel unbreakable
Liar set me free

I feel the fear takes hold
Afraid this hell I create is my own
Calm my franticness
I can't take it anymore
This used to be my own world
But now I've lost control

Please heal me, Why can't I sleep
Thought I was unbreakable
But this is killing me
Call me everything
Make me feel unbreakable
Liar set me free

Chasing left overs
Under the fading sun
Searching for shelter
I feel my time has come

-

Hahaha, - ja vad ska man säga om helgen ? Vi har tappat våra gamla takter helt klart. Får hoppas på att de dyker upp igen till sommaren. Nu har jag och Alex bestämt oss för att ha en vit månad i alla fall. Så... Heja oss!RSS 2.0