Operett, inspelning och så vidare...

Känner mig nästan som en riktig producent nu när jag ska synka ihop tider och grejer med de som läser låtskapande. Ska spela in två stycken nu är det tänkt. Spännande spännande. Utöver det har jag slutprojektet med Malin och David, som vi ska jobba med på måndag, och mitt och Sannas lilla projekt/expriment. Inget gick ju sönder förra helgen när jag och hon grejade med det och jag lyckades ju få kopplat alla sladdar rätt så vem vet. Det kanske till och med blir något av det.

Var och kollade på Glada Änkan igår. Bra och rätt skojigt faktiskt. En hel del grova skämt och fylle-sludder. Me like. Rätt kul i pausen när jag gick ner och pratade med Johan mfl och det kom fram att Aksel var "lite på lyset" och satt med en vinare i jackfickan. Men vad tusan. Ost, vin, kex och operett kan ju inte bli mer kultiverat. Skojigt i slutet när en tappade byxorna i tack-bugningen. Antar att han haft lite bråttom med att byta om :P Väntade på bussen hem i en halv evighet sedan och har jag inte nämnt det förut så nämner jag det nu. Jag hatar allt vad buss och busstider heter i Växjö!

Imorron ska det färgas hår och spelas piano är det tänkt. Passa på medan huset är lugnt vill säga. Dessutom ville mamma att jag skulle skriva ihop en lista på vad jag önskar mig. Och vet ni? Jag har inte en jävla aning. Plus det faktum att jag har ett presentkort att utnyttja nu men jag har ingen aning om vad jag ska köpa med det heller.

And I have no solution...

Har kollat på Hostel, istället för att plugga, rätt dålig. Inte speciellt läskig utan mest... någonting. Kan inte förstå varför det inte kan göras bra skräckfilmer. Ska nog lägga ner dem och börja kolla på Surfs Up och liknande istället.

Alternativet, om jag inte hade tittat på film, hade varit att plöja igenom allt till musikproduktionstentan som är på måndag. Fast det har väl aldrig hänt att jag börjat plugga i tid förut så varför skulle det vara ett undantag nu. Bör även kolla igenom det vi ska göra i basgruppen men vi ska ju ändå jobba med det imorgon så. Tar det då änna.

Känns som att det är bestämt nu att det inte blir flytt tillbaka till Herrljunga i vår. Så nu funderar jag på vad/hur jag ska göra istället. Förslag någon ?


I'm sorry - Evergrey (Börjar f.ö gilla dem ganska så mycket)

Ledsen på läppen

Satt och lyssnade på Union Square och slogs av tanken att det vore fint med en konsert snart. Så klickar mig in på deras myspace för att kolla datum och ställen men ser då att de har lagt ner !

Så kan de inte göra ! Jag har inte sett dem live än. Nej ledsen blir jag. Precis som när jag fick reda på att Mest lagt ner. (vilket iofs är ganska länge sedan men som jag heller inte fick se på grund av en inställd spelning, precis som med Union Square)

Har annars ganska så skön träningsvärk idag och har tagit mig igenom första halvan av säsong 1 i One Tree Hill. Imorgon ska vi uppträda med kören i M-huset. Jag kan inte texterna och inte så mycket av det andra heller så det kommer bli spännande. Sedan är det prat om bad och simmning efteråt och på kvällen ska vi ut.

Funderade lite på vilken helg jag skulle dra mig mot Herrljunga men det blev inget bra. Antingen nästa eller helgen efter det. Twilight och taco-kväll känns ganska så lockande måste jag säga. Likaså laserdome och käk om jag drar mig mot Herrljunga.

Tricky tricky.


Segt

Har kollat igenom en del One Tree Hill avsnitt och käkat. Det är väl vad jag gjort sedan 11 ungefär. Haft några stunder mellan avsnitten där jag bråkat med undertexter och sådan skit bara.

Känner mig rätt slapp och slö nu vill jag lova. Funderar på om jag ska försöka ta tag i mig själv och gå på box sedan men hua vad jobbigt det känns just nu.

Men jag tog mig upp ur gårdagens svacka som kom utan förvarning. Var lite creepy, för helt plötsligt under ensemblen så ville jag i stort sett bara gå hem och lägga mig och gråta.  Allt blev bara otroligt jobbigt men så är det väl med dagar då man vaknar när man bör vara i skolan i stort sett. Sedan all cirkus om hurvida jag ska flytta tillbaka till Herrljunga eller inte kommer ta knäcken på mig till slut. Jag har fortfarande ingen aning om hur jag ska göra med något men det löser väl sig tids nog.

Men om jag skulle ta och träna och sedan fortsätta med Oth. Känns som en ganska bra plan.


Born to quit - The Used
The further you go, the less you know, you're born to quit
You've blown it, you've blown it
You need to let go of letting go
You're full of shit, you're born to quit
You've blown it, I'm born to quit

Jobbig helg

Nåt så in i.

Drog till Stallarna i fredags efter förfest hos Ema med större delen av klassen.
Hade skoj faktiskt, jag brukar inte ha så kul på Stallarna men nu så
Kvällen kunde ju dock slutat bättre. Förbannar fortfarande mig själv och min ofantliga klantighet och dumhet. Var inte alltför trevlig där mitt i natten men det var inget personligt...

Men nu är allt i sin ordning igen. Känns bra att få sova i sin säng igen.

Jobbade på Sivans i lördags, skitskoj! Dock var inte högklackat någon bra idé. Var väl "hemma" halv fem på morgonen eller så och då skippade jag ändå efterfesten som tydligen brukar vara rätt vild :P
Men jag hade min kväll i fredags och ville inte utmana ödet med att ställa till med ännu mer elände på en enda helg.

Någon måtta får det allt vara.Torsdag- Musik, kladdkaka och Surfs up

Kom på den briljanta idén att baka kladdkaka efter min promenad förut. Tyckte jag behövde pigga upp mig lite efter alla funderingar. Haken var dock att jag inte har någon elvisp men det verkar ha gått vägen ändå. Smeten var åtminstone god =D Så den ska jag käka till Surfs up sedan. Känns fint.

Kan inte bestämma mig om jag ska med och festa imorron. Kan nog bli kul eftersom i stort sett alla ska ut så.

Är i övrigt helt fast på Bullet For My Valentine och The Used nu. Bonus-låtarna på Bfmv:s Scream Aim and Fire går inte av för hackor och hela nya albumet från The Used är riktigt najs !

Sitter och skrattar åt mig själv. Menar seriöst? Kan jag inte överträffa mig själv lite och inte vara så förutsägbar ?
Såg en på facebook nu och tillåt mig att skratta åt mig själv !

Rubriklöst

Trodde nästan min karma hunnit ifatt mig förut. Blev skitskraj, fick världens ångest och hela baletten
Allt för att personen i fråga hade tråkigt och skulle underhålla sig själv.

NAJS med folk som lyckas pricka in majoriteten av alla ens svaga punkter utan att ens vara medveten om det.

Men Malin är en ängel och tröstade mig lite och höll så när på att få mig o grina ändå för att jag blev så rörd. Thank you dear


"How do you sleep at night when you know what you've done"

So much left that I don't know

Sitter som bäst och försöker skriva ihop ett paper som ska in imorron bitti med Rise i öronen.

Var smått brutalt i fredags men oj vilket röj. Den akustiska lilla pausen med Hero of war, Swing life away och någon mer var välkommen. Har ganska ont i mina tår fortfarande.

Efteråt så lyckades vi lokalisera Herman och co. som skulle till KTHs studentpub visade det sig. Trodde inte vi skulle komma in vilket vi gjorde ändå. Blev ungefär lika varm där som under konserten så fräsch-heten låg väl i botten på skalan under lördagen. Sällan varit så underbart att få duscha... Traskade runt lite i staden, trötta som vet inte vad och satte oss på tåget hem och mer eller mindre sov.

Var ändå sjuukt trött när jag kom hem så det gick inte fort här inte... Lyckades ändå med en rätt så najs sminkning. Drog till Sara, där det var lika mycket slapp som här. Tog en jäkla tid innan jag fick i mig en cider samtidigt som vi kollade på körslaget, vilket bör säga det mesta om vår nivå igår. Vaknade väl till lite efter tio men det var ändå en väldigt lugn och fin kväll på Kärven. Cider kickade arslen och jag stod i kö till sjappet i en halv evighet och övervägde strunta i det, men sedan blev det till sist min tur.

Känner mig fortfarande rätt splittrad men som det verkar nu kommer jag tillbaka till Herrljunga i vår. Är verkligen inte motiverad till att ta studielån för kurser som jag inte känner så starkt för att läsa. Å andra sidan trivs jag jävligt bra i Växjö och lär sakna folket. Men jag intalar mig att jag alltid kan komma tillbaka. Känner för att jobba lite och sedan kanske dra till USA som au pair innan jag börjar plugga igen. För jag vet inte vad jag vill göra och det är, som sagt, inte motiverande att ta studielån till något jag inte är säker på. See my confusion Kan ingen bara tala om för mig hur jag ska göra och att allt kommer bli så jävla bra ?!

Det är en del av det som jag är splittrad över. Finns dock en del till som jag inte känner för att dra här. För jag vet helt enkelt ingenting på den fronten.


Är galet sugen på att spela nu

RSS 2.0