Body and mind are breaking down

Har jag inte klappat ihop förut så kan de närmaste veckorna faktiskt bli de veckorna jag kan komma att göra det.


Har två dagar till denna veckan där det är upp och studsa mitt i natten (och vet ni vad, gick inte så bra att dygna för mig utan slocknade runt sjutiden igår morse och sov till 11 eller nåt) Var sjukt trött hela dagen och tänkte att "gött jag kommer somna som en stock!" Men icke, gick och lade mig vid åtta, vaknade upp ur min dvala av sms vid nio. Och så fortsatte det fram till klockan tio. Då hade ångesten satt in och jag började räkna ner timmarna till jag var tvungen att gå upp. Så vid halv ett gick jag och lade mig i soffan och fick 2-3 timmars sömn iaf.

Nu har jag slängt i mig lite tonfisksallad och ska strax stjälpa i mig min Shark och dra till stallet. Vågar inte sitta här hemma när jag är så här trött för då kommer jag förmodligen bara slockna på soffan så att det blir likadant i natt...

Tur jag ska söka jobb sedan efter stallet iaf, känns som att möjligheten finns åtminstone. För det här funkar inte! Herregud vad jag är trött på allt och lägg där till jävla magkatarr som jag inte känt av på två år...

Jag vill lägga mig ner och dö lite grand om det är okej. Är lite ur funktion känner jag

Idioti

Jag måste helt enkelt vara knäpp i huvudet...

Kom hem från Grand för någon timma sedan och har gett mig tusan på att jag ska hålla mig vaken hela långa dagen idag. Eftersom jag vill somna tidigt ikväll. Runt 18-19 är planen.Varför? Därför att jag har fått den underbara uppgiften att börja jobba klockan 4 imorgon bitti/natt så.... Fast det är jävligt tråkigt...

Och jag borde kanske inte festat till det i fredagskväll, var måttligt sliten när jag vaknade sedan.. Men så blev det eftersom jag från och med i tisdags kände för att supa skallen av mig och den känslan bestod.

Veckan som kommer blir nog lite kämpig också. Spelar ingen roll att det är långhelg och allt sånt för kommer få jobba extra mycket, sedan pratas det om kalasande, sedan ev. en kväll på Grand till och därefter ev. en tripp till Växjö. Långhelgen är helt enkelt inte lång nog!

I'm back

Käre barn...
Har hittat hem igen, slitnare än någonsin eftersom allt varit så rörigt nu och jag absolut inte kan sova oavsett hur trött jag än är. Trodde verkligen att igår kväll, efter Boda Borg (hur kul som helst), grill och lite fest, så skulle jag sova som en stock eftersom jag var uppe klockan 6 på morgonen med ungefär fem timmars sömn. Men icke, så när Seb skickade imorse att han skulle komma med min bil så var jag ett hålögt monster med överjävligt hår.

Har tänkt ta mig en liten paus från allt, fixa min bil, sola om det är sol, träffa folk jag inte träffat på länge och bara sådana ickejobbiga saker.

Fick verkligen nog igårkväll. Trött och skitsnack går dåligt ihop med alkohol så blev bara ledsen och sne.

"Så kul med henne för man kan säga vad som helst till henne och det bara rinner av utan att hon bryr sig alls"

Yeah right, lite för tuff för mitt eget bästa skulle jag tro.

RSS 2.0