"cause honey, I want cola but you're cola light"

Tillbaka i Växjö nu igen. Till ett ekande tomt kylskåp och det lilla som var i var typ mögligt. Hade i stort sett bara ketchup kvar till slut. Nä så illa var tekanske inte men nästan.

Promenerade till skolan för att träffa Malin och leta efter en bok i biblioteket som jag behöver till nästa torsdag. Linus och Elin joinade och jag hittade inte boken. Så nu sitter jag lite i skiten där alltså.... Orka köpa den ny, vet ju inte ens om jag kommer gå klart kursen.

I övrigt känner jag mig helt fantastisk. Tänkte jag skulle slänga ut allt skräp i skåpet under diskbänken, men det kom inte längre än till dörren. (tänkte ta det när jag gick ut sedan) Bara för det hälsade ju vatten-nissarna som skulle fixa kranarna och så på.... Lite komiskt. Speciellt eftersom jag kikade in på toaletten på väg ut och insåg att min halv uppackade väska stod mitt på golver där inne. Jag hade tänkt ställa undan allt men det är väl inget konstigt med att ha ciderburkar och div. flaskor stående mitt på toalettgolvet ? Ibland är jag allt bra glad att jag inte kan läsa tankar...

Var i Vemdalen torsdag-söndag, vilket var helt över mina förväntningar men under de andras. Åkte hemifrån klockan halv fyra i torsdagsnatt och var framme runt tolv-ett någon gång. Kan nämna att vända på dygnet dagarna innan inte är någon höjdare, för att somna tio-elva på kvällen innan vi skulle åka var ju lögn. Rätt trött på torsdagkväll, eftersom vi var ute och åkte hela eftermiddagen och kvällen sedan. Lite äventyr och så där hanns med och överlag en rätt fin helg :) Lyckades konstant komma ifrån de andra så det brukade sluta med att jag ringde Sanna (som var inomhus pga en vurpa) från backen och frågade "tjo är de andra inne eller ?" och fick tillsvar "eh ja-a, vart är du någonstans?"

Däremot inte så kul att komma hem och höra om Malin på sjukhus men var där och hälsade på en sväng i måndags. I går släpade jag och Sara oss upp till grästorpasjön och grillade korv, mashmallows och snackade skit i några timmar. Finfint får jag säga.Ja det var väl senaste veckans bravader i korthet. Har kanske några nya på gång men vi får se hur det blir."Self Therapy" - Nomy

-

Är gött seg.... Kom hem halv nio imorses och sov till två någon gång. Ska nog sluta vända på dygnet :P

Jobbade på Sivans igår och shieet vad kaos det var. Märktes att det var en tentadag för alla hade visst tänkt festa till det. De skickade ut folk för att vara kövakter hela tiden och med tanke på att det var lång kö redan innan vi öppnat så. Förstår verkligen inte vad folk tänkte på när de stod i den i tre timmar för att komma in! Så inte värt det. Himla gnällande var det där när jag stod där ute men hur dum får man bli? Högklackade öppna skor i tre timmar ute när det är svinkallt? Dumma människor. I övrigt en väldigt skojig jobbkväll där.

Stannade kvar efter städandet och var med på efterfesten de hade med badtunna, bastu och skitmusik. Rätt najs faktiskt även om jag var rätt trött där i slutet.

Malin kom förbi nu i eftermiddag så nu har vi börjat klippa ihop vår lilla dokumentär som Malin började filma ihop klipp till när vi höll på med slutprojektet. Sjukt kul, speciellt när vi hittade effekter som dubbel hastighet eller halverad hastighet.  Använder man halverad låter personen ifråga stenpackad och det blir hur dumt som helst, vilket vi skrattade ofantligt mycket åt :P

Åker i alla fall med till Vemdalen på torsdag. Är ytterst skeptisk till den här resan för jag är inte alls säker på hur det kommer sluta. Hoppas på att det blir en rolig helg i alla fall, lär ju bli episkt. Sanna tycker jag ska ha i blå färg i håret och jag börjar fundera lite på det faktiskt. Men jag vet inte..


There's a dream that I dream

-and it will never be reality

Fördriver nu dagarna med böcker och film i stor del. Ett par vändor inne i stan med Malin också.

Igår kväll var jag även med på Sivans och jag var väl hemma vid tre någonting inatt. Ska förmodligen vara med på lördag också och då vankas det efterfest med badtunna och grejer också. Får se hur det blir med den saken för min del.

Annars inte mycket i övrigt.

Vitamin String Quartet och Halestorm är senaste dagarnas tips i musikväg som jag fått, och det är bra skit. Igår lyckades jag även få igång vår gamla demo. - Personen i fråga som myntade uttrycket "tveksam attityd" är i mångt och mycket upphov till den också. Vilket jag skrattade hårt åt, för det speglar verkligen hur jävliga vi kan vara när vi sätter den sidan till.

Tittade på remake av Halloween häromdagen. Vilken skit om man bortser början som var lite bra. Jag tycker verkligen inte om kvinnliga skådespelerskor i amerikanska skräckfilmer... Ska kolla på The Cottage någon dag också men är lite skeptisk till den eftersom det stod "skräck/komedi"

Nej tacka vet jag animerat som Hitta Nemo. Är i stort behov av tidsfördriv, som ni säkert märker, och jag börjar allt mer fundera på lite bräda nästa helg. Fick åtminstone tag på mr.c idag även om det inte gav så jättemycket.

Idag påbörjar även Anna sin tripp till Umeå, vilket betyder att jag kan åka och hälsa på henne och åka bräda med henne sedan ^^


"Can't help myself from hurting you, when it's hurting me"


I feel you fallin' away

Körde ner till Växjö förut. Rätt skönt att vara tillbaka i skokartongen eftersom jag ändå inte gjorde mer än ligga i soffan och kolla på tv. Har fått alla tabletter nu åtminstone så nu hoppas jag att de fungerar. De smärtstillande verkar fungera åtminstone för jag inte så ont längre.

Annars så händer inte så mycket. Ska mixa imorgon vilket kan bli spännande då jag aldrig gjort det själv förut. Bara sett när andra har gjort.Hm, ja, texten nedan får stå för resten.

If we can make this
then we can break it
if we can build it
then we can burn it down

I feel you fallin' away
I feel you fallin' away
I feel you fallin' away from me again

And now you're farther away
now you're farther away
now you're farther away from me again

Börjar året med flaggan i topp?

Skulle jag nog inte vilja påstå precis....

Förra året hann jag med en del skojiga saker. B la
  • Inledde året med resa till Åre. En både bra och dålig resa. Skidor och fylla går inte alltid ihop.
  • Jobba med barn på ett fritids
  • Hade ett första halvår med mängder av snefyllor.
  • Spontan resa till Thailand med två tjejer jag aldrig träffat/pratat med innan.
  • En sommar som bestod av massa jobb, massa fest och massa bråk.
  • Ett stort behov av att komma hemifrån, vilket resulterade i flytt ner till Växjö.
  • Flyttade, träffade assköna människor i en bra klass och spelade både piano och gitarr.
  • Avslutade året med roliga diskussioner/kommentarer på jobbet, 20 års dag/besök på systemet och slapp jul och nyår. Lite nya resplaner och en planerad flytt tillbaka till Herrljunga också.
Jag börjar nya året med smärtor i ryggen, som jag inte vet vad de kommer ifrån, börjar misstänka bältros efter att mamma tog sig en titt på mig rygg. Smärtor som blev ännu värre, lite fler konstiga utslag och till sist, idag, samtal till sjukvårdsupplysningen som skickade mig till jour i Alingsås.

Där det var vänta, in, av med tröja, på med tröja och sedan ut. Bältros konstaterat och medicin mot bältrosen och smärtstillande som funkar sådär.

Så första dagarna detta året började med massa soffliggande och filmtittande. (Gärna tecknat, animerat eller Astrid Lindgren). Soffan är f.ö där jag mer eller mindre bor nu. Jag sover här, jag äter här och går endast upp för att hämta mat.

Träffade dock Tove och Lena igår och pratade massa om sånt som hänt och framtida (res)planer och så där. Var också och kollade på film med Tööb i fredags. Massa snack där med.

Så film är årets stora tema. Ska fortsätta kolla på Departed nu. Hävdar fortfarande att Leonardo och Matt Damon är lika i den filmen, för jag lyckas aldrig hålla isär vem som är vem, även om Tööb tyckte jag var dum på riktigt.

Imorgon ska jag åka och hämta mer medicin (fick bara kvällens och morgonens dos) och någon dag i veckan drar jag mig mot Växjö.

RSS 2.0