Get away rock

Vill dit, vill dit vill diiiiit......

Adept
Papa Roach
Bullet for my valentine

Hardcore Superstar
Blindside
Alice Cooper
Evergrey
Amorphis

Som jag har hört nu som jag vill se.... Ååååh, vill åka.... Börjar grunna på vad det är värt...

"Come, smash up your seats tonight
Sippin'on wine
I'm fine

The music keeps me up all night
Cause I'm full of lust
Come with us
Run for your lives

I'm only lonely when the music's over
Lonely when you're going home"Kört sista kvällen på Cider nu iaf. Liiite ledsamt är det väl men jag lär väl hamna där igen känns det som (och denna gången blir det nog riktig fastanställning) Vet ju inte annars vart jag ska ta vägen. Måste verkligen se till att fixa en plan, en riktigt bra en.

Liiite ledsamt eftersom det är kul och skönt folk som jag har jobbat med nu även om jag inte kommer sakna all irritation, blåmärken, sår, ont överallt, kassa planeringen osv osv...

Tror även att jag lurat ut lite nu på vad jag skulle vilja tatuera. Fick en liten idé häromdagen och hittade en bild på något liknande förut idag, så lite sugen är jag änna. Ska även jobba på WH på lördag med Lotta, kan bli najs, särskilt om jag slipper schlagerbaren, men vad tusan. Kan bli kul liksom. Har ju lärt mig att nästan tycka om untz untz-musiken på Grand bara för att... Ja, bara för att vaddå? Bara för att den ger en rätt go känsla bara. Så schlager blir säkert kul det med i sådana fall.

Inte på samma sätt men, kul liksom :P

-

Riktigt slö idag. Ligger i soffan och glor på tv och tänker på allt vad jag borde göra och vill göra men. Nae. Imorgon säger hjärnan. Eller, "nästa reklampaus". Tvätten får jag nog allt ta och hänga upp nu ikväll.Hur sjutton orkade jag i höstas när jag jobbade i stort sett varje lördag och alltså borde ha varit så här slö varje söndag?! Lyckades ta mig till pensionärsgympan förut (kändes så iaf, jag och 8 överviktiga 40+ typ) så nu måste kroppen fått nog för denna helgen. Miss i planeringen att gymma 1.5 timmar igår och köra cirkel idag. Blir nog ledig dag imorgon för min del vad gäller tränande.

Jobbade ju alltså igår, rätt lugn och bra kväll. Skämdes som jag vet inte vad i början när Natalie och co kom dit och tjöta ett tag och det blev ta mig tusan inte bättre när Lotta kom också och hakade på allas favoritämne "Josefine på fyllan". Nu är det iaf dags för sista veckan på Cider, sent skift och sedan bär det av till Uuuume! Kommer bli grymt och så sjukt gött att komma iväg lite! Det är iaf sista veckan för tillfället, kanske längre beroende på vad som händer. Ingen vet men det löser väl sig.Men nu säger Uri Geller att han ska fixa min dator. Tackar! Fungerar det lär ju någon åka hem till mamma.

"Was it all too much or just not enough"

Bra att ha ibland va...

Ååååh, får panik över mitt liv. Vill inte vara här, vill inte vara där. Vill inte träffa folk, vill inte vara själv. Jag har inte så mycket kvar här men vad har jag någon annanstans?

Seg dag idag, sjuka/lediga truckförare, trasiga maskiner och korkade människor. (Bra att slipa ner spacklet innan man målar och speciellt om någon har sagt det 100 gånger till en)
Så började med att sitta och göra ingenting i en timma, sedan plocka massa ordrar eftersom det var EN truckförare där som inte ens brukar syssla med ordrar och tjafs. Lite kul att göra lite annat än det vanliga och faktiskt behöva använda det som sitter innanför pannbenet.

En sak bara:Va fan eller? Jag har inte gjort något! Vet inte om det var något allvarligt menat men alltså... Inte okej, inte när du helt plötsligt är skitgrinig och verkar skitsur på mig. Var roligare förutNågon har tråkigt, någon är själv, någon vill ha någon att supa med och så vidare. DÅ jävlar passar jag minsann bra. Men annars då? När jag är själv, uttråkad, vill supa/träna/hänga/whatever ? Vore ju fint med ett "tjo, allt bra? ses idag?" och ett liv som inte bara gick efter andras premisser och jag alltid slapp tjata.

Inte min vecka detta, verkligen inte, hade dock en bra kväll i lördags med utgång och biljard. Känner att jag lyckades ta revansch för helgen innan när jag hade så tråkigt. Nu vankas det jobbhelg och helg med nattklubbsmöte och grejer. Kan bli intressant, särskilt mötet.

Sedan gott folk. Sista jobbdagen för ett tag, Umeå en vecka och sedan förmodligen tågluff!

Så ni ser. Det är bra ändå, bara att paniken trycker fram sitt hemska tryne hela tiden och jag sänker mig själv med dåliga matvanor, sömnvanor och självförtroendet  är nertryckt någonstans långt ner i mina läckande gummistövlar. (Gick med papper i dem halva dagen igår bara för det)

Börjar änna tröttna..

Jag kan inte ens komma ihåg när jag hade problem med att sova. Brukar alltid sova som en stock, men nu. Nu.... Vaknade runt 02 inatt och kunde inte somna om whatsoever. Ca tre timmar innan jag behövde vakna. Likadant i förra veckan när jag vaknade 06.

Skulle underlätta så himla mycket om min hjärna inte drog igång på högvarv när jag vaknar mitt i nätterna. Börjar grubbla och tänka så mycket att jag inte kan somna igen. Överväger en lättare form av lobotomi så att hjärnan bara kan gå på halvfart... Eller någon annan form av åtgärd för just nu pallar jag inte att pendla så mycket upp och ner.

Skulle vilja gå bakåt i tiden och ändra massa saker så att det blir som det borde.

Once in a lifetime...

Försöker intala mig lite Lotta-mentalitet så här på morgonen....

Gav upp försöken på fortsätta sova efter att hållt på att grubbla/oroa sönder mig i över en timma. Så nu har jag käkat frukost (rågflingsgröt!) och försöker som bäst komma på hur faan jag ska hålla mig vaken till halv 12 ikväll. Tror klockan var 1 när jag somnade inatt så det har väl gett mig 4 timmars sömn ungefär.

Kommer bli en lååång dag och jag som hade tänkt förnya passet idag.. Får nog ringa morsan sedan och säga att jag inte kommer orka imorgon åtminstone.Den här våren/sommaren har potential till att kunna bli riktigt grym men ändå kan jag inte sluta hänga upp mig på allt. Gud vad jag inte tycker om det!

Och jag avskyr att jag inte kan lita på folk eller släppa någon inpå livet längre
, så himla satans tuff och ska klara mig själv hela tiden
- Skitliv Och nu försöker jag komma på hur jag ska kunna skippa vissa personer som jag faktiskt har litat på osv. Hur fan går det ihop eller?

"Du verkar vara mer rock'n'roll" Jo eller hur, kan ju inte ens jobba bort tristessen längre. Finns inget som är rock'n'roll med det här.

-

Är helt mör i hela kroppen

Framförallt i armar och axlar. Körde boxpass i fredags med Mich och eftersom ingen var sugen på att dra till Sticky och kolla på Sparzanza så var det det enda jag gjorde förutom att jobba.

Bar lite grejer åt Alex, käka thaimat med Sara och solade igår. Sprang även på en gårdagsfull kalasare på väg till thaimaten och ojoj, någon ska mobbas imorgon. Blev även ett besök på Golfen och diverse för- och efterfestande med folk till sena natten. Ingen höjdarkväll precis men det var ju Golfen så jag hade väl inga förhoppningar.

Körde cirkel nu i eftermiddags och herre min.... Inte så många, blev nästan lite PT över det hela och säkert fyra varv. Sista varvet gav jag upp de stationer där vi skulle lägga mycket tyngd på axlar och armar för har alldeles alldeles för mycket box kvar i armarna.

Borde sätta mig och plinka lite på gitarren för att se om jag kommer ihåg hur man gör när man skriver eget men har inte så stor lust just nu. Känns nästan roligare att kolla igenom bilderna ifrån Kvinnestad och käka knäckebröd ...

Dessa stackars ben!

Men har nu prövat på snowblades, lite offpist och jädrar vad det gick rent ut sagt. Gött att våga släppa på ordentligt i branterna igen när jag inte vågar göra det med brädan.

Blev en trots allt en riktigt bra helg. Kunde vart bättre men helt klart även sämre. Gillar Hemsedal med alla sköna backar så dit får det bli fler resor  Och afterskin? Helt underbart att få stå och hoppa på borden utan att arga vakter kommer, och få lift nerför backen (som vi GICK uppför med pjäxor) från den första afterskin med en snowboardåkare. Jävlar i min lilla låda vad det gick! Satte oss på brädan som en pulka och även om det bara var en barnbacke så fick upp rätt bra med fart och många snurrar. Höll på att skratta ihjäl mig på fläcken i min, då, lite snurriga värld.


Har även under senaste veckan hunnit med att bli fastanställd OCH uppsagd på samma gång, skruvat av triljoner korkar, vänt och vridit på dygn, burit massa tunga grejor, gått utbildning om baskilusker och äckligheter och blivit lovad tequilarace (eller vad man nu ska säga. Tvingad? Blev iaf tillsagd att det var något vi måste göra någon gång inom snar framtid.) Måste ju tröstsupa med någon...

Rätt tokig vecka överlag

RSS 2.0