If I told you this was killing me....

Drog ner mot Växjö runt halv tio i fredags i strålande solsken och överallt var det rött, gult och lite grönt. Så himla fint och väl framme var det lika fint där när jag gick en sväng på stan i jakt på en jacka. Herregud som jag saknar det stället ibland. Drog till Malin, förberedde lite inför hennes fest och det blev en skön kväll med massa massa tjöt om allt o inget och hemkörd pizza/sushi. Har aldrig, aldrig, aldrig fått så mycket kebabsås på en pizza, nästan så jag hade behövt sked. Somnade väl någon gång vid tre eller så.

Vaknade vid tolv tiden, sminkade mig och styrde mot Borås vid ett. Började jobba vid halv fem och seriöst. Hatar medelålders gubbar i baren. Alltid så jävla jobbiga. JA! 2st 6cl fin, skotsk maltwhisky kostar mycket men beställ inte det då! Ta Famous eller nåt annat billigt krafs! Och vill du ha en öl i slutminutrarna lkläcker man ur sig det med en gång, inte EFTER att jag har räknat alla marker du slänger fram till mig och när allt är upptänt och folk är på väg ut. Och börja fan inte TJAFSA om allt!

Kom väl hem runt femtiden imorses. Sov. Kollade lite Idol. Gick promenad med Alexi fina vädret och drog hem till Fölene där jag gick för att plocka äpplen med mamma och Seb till äppelkaka. Eller mamma plockade, Seb krattade ihop och jag sprang och matade tjurarna i hagen. Klättrade i träd gjorde jag också och kom nästan inte ner. Var lite osäker på att hoppa ner för det vore ju synd att bryta en fot, lårbenshalsen eller nåt åt det hållet. Ungdomens glansdagar är förbi, helt klart.

Skön eftermiddag. Jag gillar't


Helgen har dock gått alldeles för fort. Fortsätter med tidigt skift, Borås-tripp, lite träning och sedan personalfest på Stures på fredag. Sedan ytterligare lite jobb och så börjar allt om igen ifrån början....

Nae då. Inte det minsta bitter eller depp. Det är bara som det verkar.

Så. Sur.

Har verkligen gjort mitt allra bästa för att bli på bra humör. Mat, godis och träning deluxe med både cirkel och spinning, men det hjälper bara i ytterst korta stunder. Verkligen skitsur och jätte, jätte besviken. Men så går det, när man ser fram emot saker och ting! Man blir bara besviken!

Så alltså. Inget korprock för min del, och därmed försvann enda saken jag sett fram emot nu i höst och även vintern förmodligen. Nu kan jag lika gärna jobba varenda jävla lördag, lacka ur på spån-folk i baren och bli ännu lite surare!

För just nu. Avskyr jag verkligen allt och alla. Ber en stilla bön om att jag vaknar på bättre humör imorgon annars blir det en lååång dag. Svårt o vara trevlig mot folk som sabbat allt.

Uttråkad

Verkar som att varenda kotte ska till Kärven ikväll. Var inte sugen tidigare i veckan men nu börjar jag bli lite sugen. Men det går inte eftersom jag ska åka och jobba om tre timmar ungefär. Och det suger ju lite.

I övrigt händer inte alls mycket nuförtiden. Gårdagens shoppingtur renderade ett par stövlar, ett par stövletter och smink typ. Har även fixat Volbeat biljetter till nästa fredag då det är tänkt att det ska ut o sliras lite. Är sjukt sugen på Sonic också i oktober men som det verkar nu är det rätt kört för mig. När de spelar i Göteborg är jag förmodligen i Växjö så och när de spelar i Karlstad dagen efter jobbar jag.

Tog en promenad i mina nya stövlar förut och oj vad jag tycker om dem. Dessutom är det höst. Det känns på lukten, temperaturen, på solen och på blåsten. Inte dumt det heller. Gillar när det blåser (så länge jag inte cyklar...) speciellt på hösten.

Gör verkligen mitt bästa för att inte sjunka men nu när det är dags för tidigt skift igen känns det som att det kommer bli så ändå.

RSS 2.0