Mayor fuck up.

Vet inte hur många gånger senaste dagarna jag gått och skrivit små mentala inlägg att lägga upp här men har inte blivit så mycket av det. Och tur är väl det eftersom det oftast har varit när jag varit trött och hungrig och ja, alla vet hurdan jag är då.

Men för att ta en del.
Största jävla fuck-up någonsin i helgen. Måste det helt enkelt vara och ångesten är STOR. Står mig upp i halsen och känner mest för att dö.

Och när jag inte grubblat över ångesten så har jag hållt mig sysselsatt på jobbet med att fundera på vart jag står, vart andra står och hur vi står i förhållande till varandra. Men har ännu inte kommit fram till så himla mycket mer än att jag blir skitirriterad. Vet liksom inte vad jag ska göra åt saken och det känns som att jag börjar bli redo för en förändring. Orkar helt enkelt inte.

Men just nu, precis just nu, är det bra


Time and time again - Papa Roach

-

NÄR SKA HON LÄRA SIG?!

Clown

Hur fan lyckas jag undrar jag ibland....

Ringde farsan tjugo över fem i morses för att jag behövde lite assistans. Efter att jag ringt till Carina och sagt att jag nog skulle bli sen till jobbet pga "problem med bilen" och eftersom jag inte ville säga riktigt vad det var så trodde hon (=alla anda på jobbet också) att det var någon dålig ursäkt bara, för det första jag fick höra var "och vart sov du inatt då ;)"

Gillar inte bilar under vintern alltså. Speciellt inte min. Och i vanliga fall går jag ju alltid till jobbet nu när det är snö men eftersom jag skulle besiktiga den direkt efter jobbet var jag ju tvungen att ta den direkt.

Nae, hua vilken morgon. Sov typ tre timmar under natten också så hela dagen har jag lidit av någon sorts trötthets-damp (trötthets-damp/damp,  svårt att avgöra kanske..) och bara flamsat hela dagen och inte haft koll på nåt.  Fick iaf styrt en kupévärmare i bilen på frukosten så bilen var så fint tinad till besiktningen så... Alla dörrar gick att öppna!

I vilket fall, blev biff-gymmet med carina och björn nu ikväll så känner mig rätt mör i kroppen nu vill jag lova.

Har även fått reda på att jag ska jobba mellandagarna vilket betyder att jag jobbar den 27. (säkert dagtid....) Vilket egentligen borde betyda att jag får hålla mig hemma på annandagen, skippa Borås, inget kalasande osv osv.

Men vad är det för kul med det? Sååå... Någon som vill komma och hämta mig i Borås en söndag natt ? ;)

-

Roligaste jobbkvällen på länge igår, även om jag var pissirriterad en stor del av tiden ändå efter som clownen som ska sköta inköp tydligen inte har gjort det. Så det var rätt glest på hyllorna efter ett tag och då blir det rätt svårt att göra sitt jobb. Men överlag. Massa godis, ösigt julbord och en del roligt folk.

Vårt julbord i fredags var ju inte lika ösigt och är lite besviken faktiskt. Senaste gången jag var med var det roligare måste jag säga.

I övrigt inte mycket att säga. Snart slut på cider-jobb och dags att komma på nåt nytt. Planerar inför juldagen och annandagen, vore sjukt kul med en restaurang-fest där.

En annan sak som är bra är att detta jäkla skitår snart är slut! Heja! Som jag har längtat. Sedan dag 2 ungefär.

RSS 2.0