Tisdag.

Heh.... Jag skulle kunna vara den största dåren (som inte diagnostiserats mentalsjuk) som vandrat i ett par skor. Jag och Sanna var i Kållered på IKEA idag för att köpa bokhylla (även en gröööön matta blev det) och efter att ha avverkat IKEA drog vi till köpcentrat som ligger precis bredvid. Traskade runt i ett par tre affärer och tänkte sedan dra oss hemåt. Kom ut ur köpcentrat och hittade inte nycklarna! Var bara att gå in i igen och kolla i affärerna vi varit i (tack och lov inte så många utan bara tre) Hittade nycklarna liggandes på ett bord inne på JC. Bra där Josefine!!

Men har monterat ihop hyllan och plockat i alla böcker och sådär nu och det blev tokbra! Mattan blev också jättebra i tvrummet så nu tycker jag nästan om det. Vill bara måla om väggarna nu i ljusgrått med ev garderobsväggen i mörkare grå så är jag nöjd. Det ekar inte längre och ja, känns rätt najs bara.

Imorgon ska jag sminkas i Göteborg igen så då får vi se vilka nya skavanker vi hittar denna gången. So far är det olika höga ögonbryn, ett öga med ögonlock och ett utan (låter skitdumt men det går inte att förklara) och så har jag för mig att det var en eller ett par saker till men som jag inte kommer på nu. Ska vara i BARA på Grand för näst sista gången imorgon kväll också.

Blir nervös av all matservering, (Servering är inte direkt min starka sida, tror inte ens att det skulle kunna klassas som  "svag sida". Helt oduglig med andra ord) vilket osökt får mig att tänka på fredag då det säkert kommer vara ännu mer folk som är där för att äta. Ungefär som i fredags: flera långbord, fullsatt i övrigt plus massa folk runt baren. Gick ju lite käpprätt också men något rätt måste jag ju göra eftersom de vill ha kvar mig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0