When it's good, then it's good, it's so good till it goes bad...

Var visst lite efterlyst...

Men som det är nu, så är jag trött på fejjan, trött på msn, trött på skitdator och internet. Hm, vad mer? Trött överlag. Effektivaste sättet att nå mig är via telefon eftersom den mer eller mindre bor i handen på mig.

Vet inte vad jag gjort denna veckan riktigt. Var ute o gick med Carina i måndags innan jobbet, igår panikhandlade jag. Idag var jag uppe i ottan för att hjälpa Carina med Vendy då hennes axel hoppade ur led igår när hon var ute och red. Så nu fick jag plötsligt fullt upp innan jobbet och fortsätter i samma stil imorgon.

Imorgon är det även prat om att börja och sluta tidigare men det hinner inte jag. Dessutom känns jobba halv 10- 19.30 ännu mer deprimerande än vad mitt liv redan känns. Så blir nog vanlig tid för min del så jag hinner till stallet.

På tal om jobb:
Fattar verkligen inte hur Cider tänker! Idioter! (Anna om det skiter sig däruppe så flytta ner igen så kan Lasse börja jobba som mekaniker på Cider ;) ) Och vad gäller det andra jobbet vet jag inte vad jag ska säga riktigt.

På tal om stallet:
Gick så jäkla bra i ridhuset idag och var helt megajätte-glad, tills jag skulle släppa ut hästarna och Solitha halkade. Där rök säkert halva mitt liv. Tror knappt jag varit så rädd förut och efteråt var jag alldeles darrig och tårarna brände nästan.

På tal deprimerad: Jävla hjärnspöken. Pendlar mellan det vanliga pigga, glada fullifan till ledsen, irriterad och inget rolig alls på nolltid. Fixar det inte riktigt längre, och har säkert tänkt ihop 20 blogginlägg senaste dagarna men låter det stanna där så det är därför det är lite taskig uppdatering här. Det och tidsbrist.
Sån skit att folk ska bo så långt ifrån, saknar sådana där vanliga grejor som gå o fika/shoppa, ta en promenad, träna osv. Har haft en del bra träningspass med Carina nu det senaste och det är så GÖTT! Men ja, känns som att jag inte pratar med folk längre. Eller de med mig. Vad vet jag, tröttnat på att vara den drivande hela tiden så nu får det vara ett tag.

Men dags att sova nu kanske. Upp och skutta om ca 7 timmar.

"Sober"- Pink

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0